Naapurikoiraopas

SINUSTAKO NAAPURIKOIRAOPAS
Helsinki, Tampere, Oulu?

Haluatko sinäkin karvaisen kuonosi Naapurioppaiden kunniakkaaseen kuvagalleriaan?

Sinustako Naapurikoiraopas YIT Kodin naapurioppaiden joukkoon?

Tunnistatko ensinuuhkaisulla koiraystävällisen kodin? Paneudutko neljällä jalalla, erehtymättömällä kuonolla ja valppain aistein tutkimaan uusia ympäristöjä? Haluatko auttaa muitakin karvakuonoja löytämään asuinalueiden parhaat puolet? Jos vastasit näihin kysymyksiin kyllä, sinussa on potentiaalia uudeksi Naapurioppaaksemme – tarkemmin ottaen Naapurikoiraoppaaksemme!

Esittele meille hurmaava olemuksesi jakamalla sosiaalisessa mediassa kuva tai video hashtagilla #naapurikoiraoppaat – ja juuri sinusta saattaa tulla YIT:n ensimmäinen Naapurikoiraopas! Voit myös laittaa hakemuksesi alla olevan lomakkeen kautta. Yksi onnekas koira saa pestin ­– jokainen hakemuksensa laittanut on mukana koko vuoden herkkujen arvonnassa (arvonnan säännöt). Haku on auki 23.5.2021 asti. Vuf vaan ja vauhdilla hakemaan!

Mitä tehtäviisi Naapurikoiraoppaana kuuluu?

Naapurioppaat ovat YIT Kotien aitoja asukkaita. He jakavat kokemuksia ja vastaavat niin kodin omistamiseen, rakentamiseen, kuin naapuruston arkeen liittyviin kysymyksiin. Naapurikoiraoppaana pääset tähän naapuruston asiantuntijoiden mahtavaan joukkoon jakamaan kokemuksia YIT:n asuinalueesta koiran silmin.

Kuvaamme kanssasi videon, jossa pääset testaamaan YIT Kotien karvakuonoystävällisyyttä ja tutustumaan uusiin alueisiin. Videosi tullaan jakamaan niin Naapurioppaiden nettisivuilla kuin YIT Kodin sosiaalisen median kanavissa. Naapurikoiraoppaana olet reviirien tähti!

Hae naapurikoiraoppaaksi!

Sinustako Naapurikoiraopas?

Kartta ja palvelut

Määränpää: