Paikalliset sivut:
YIT Group

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Vantaan Aviapoliksessa

Aviapoliksessa koko maailma on lähellä!

Uusia koteja rakenteilla Rälssipuiston vierellä

YIT rakentaa uutta asuinkorttelia Perintötiellä Rälssipuiston vieressä. Kauppakeskus Jumbo ja Viihdekeskus Flamingo ovat vain muutaman sadan metrin päässä Kehä III:n eteläpuolella, ja niihin pääsee kätevästi alikulkutunnelia pitkin. Rakenteilla olevaan eteläisimpään kortteliin tulee yhteensä 7 asuntoyhtiötä ja noin 400 asuntoa, joista osa omistusasuntoja ja osa vapaarahoitteista vuokratuotantoa. Rakentaminen jatkuu myöhemmin keski- ja pohjoiskorttelissa.

Lentäjänpihan sydän on yhteinen piha-alue ja korttelitalo

YIT:n toinen asuinkortteli, Lentäjänpiha, tulee Perintötien ja Äyritien kulmaan. Korttelin sydän on yhteinen, viihtyisä piha-alue joka rakennetaan rentoon yhdessäoloon ja kivaan tekmiseen. Asukkaiden yhteiseen korttelitaloon on suunnitteilla mm. saunaosasto ja vuokrattava vierashuone. Asuinkorttelin viereen rakennetaan ikäihmisille hoivapalveluja sekä Touhulan päiväkoti, joka on valmiina, kun ensimmäiset asunnot valmistuvat.

Liikenneyhteydet tuovat kaiken lähelle

Tuusulanväylän ja Kehä III:n tuntumassa sijaitsevasta Aviapoliksesta on sujuvat liikenneyhteydet ympäri pääkaupunkiseutua liikutpa omalla autolla, junalla tai bussilla. Aviapoliksen asemalta pääsee Kehärataa pitkin Helsingin ydinkeskustaan alla puolessa tunnissa. Ja kun lentokenttä on kivenheiton päässä, on koko maailma lähelläsi.

Viihde- ja kauppakeskus kävelyetäisyydellä

Aviapoliksen alueella on ainutlaatuinen kaupan ja viihteen keskus, jossa ei aika tule pitkäksi. Jumbossa on valtava valikoima kauppoja ja lisää mm. sisustukseen ja urheiluvarusteisiin keskittyviä liikkeitä löytyy Tammiston alueelta. Flamingon viihdekeskuksessa on mm. kylpylä, elokuvateatterit, keilahallit ja ravintoloita. Kakki tämä kävelymatkan päässä.

Esittelyssä pian

Aviapolis Vantaalla - edelläkävijöiden koteja

Kartta ja palvelut

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa

Aviapolis
Minulle saa lähettää YIT Kotien viestejä sähköpostitse

YIT Asuntomyynti

Helsingin Asuntomyynti, Helsinki
Arkadiankatu 2, 00100 Helsinki

YIT Asuntomyynti

Helsingin Asuntomyynti, Helsinki
Arkadiankatu 2, 00100 Helsinki

Ota yhteyttä

Lähetä tietosi lomakkeella, niin saat lisätietoja.

Minua kiinnostaa

Aviapolis
Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä
Sulje
Sulje
Lähetetään...