Myytävät asunnot ja uudiskohteet Vantaan Kaskelanrinteessä

Uusi luonnonläheinen asuinalue

Esittelyssä pian

Lisätietoja

 • Hakunilan kaava
  KEHITTYVÄ HAKUNILA

  Kaskelanrinteen alue on jatkuvasti kehittyvä alue. Vantaan kaupunki on laajentamassa Hakunilan keskustan aluetta ja työstää uutta kaavaehdotusta. Kaavamuutostyön tavoitteena on luoda uusia monipuolisia palveluita sekä noin 100 000 kerrosneliön verran asuntoja. Kaupungin tavoitteena on rakentaa myös uusi Vantaan ratikkalinja palvelemaan alueen asukkaita. 

  Lue lisää Vantaan kaupungin sivuilta.

 • Aviapoliksen palvelut
  KASKELANRINTEESSÄ APU LÖYTYY PALVELUTORILTA

  Kaskelanrinteen asukkaana käytössäsi on YIT Plussan palvelutori, jossa apu erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin on aina lähellä. Palvelutorilta löydät arkea sujuvoittavat palvelut siivouksesta ruoanlaittoon ja vaatehuollosta kaupassa käyntiin helposti ja luotettavasti huolella valituilta palveluntarjoajilta. YIT Plus on helppokäyttöinen digitaalinen palvelu, jonka avulla pysyt ajan tasalla kotisi ja taloyhtiösi asioista. Saat tunnukset kaupanteon yhteydessä.

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Kaskelanrinne
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta. Antamalla luvan sähköpostimarkkinointiin varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

YIT Asuntomyynti, keskusta
Arkadiankatu 2, 2. krs, 00100 Helsinki