Myytävät asunnot ja uudiskohteet Vantaan Kivistössä

Kivistössä asutaan ja liikutaan ekologisesti

Esittelyssä pian

Tutustu alueeseen

 • Vantaan Kivistön, Apollon piha
  Apollon Piha - viihtyisä kortteli
  Kivistön uudessa keskustassa

  Keskeiselle paikalle uuden Kivistön ytimeen, juna-aseman ja Safiirinaukion tuntumaan, tulee Apollon piha, uusien YIT Kotien viihtyisä kortteli. Apollon pihaa ympäröivät asuintalot muodostavat suojaisan sisäpihan jossa viihdytään, seurustellaan ja nautitaan elämästä. Korttelin läpi kulkee Safiiripolku, joka on osa Kivistön taideakselia.

  Lue lisää

  Apollon pihan kattoterassi on alansa viihtyisä edelläkävijä. Pysäköintihallin katto on hyödynnetty asukkaiden iloksi monin eri tavoin. Kattoterassilla on muun muassa viljelylaatikoita, kuntoilualue, aurinkotuoleja sekä useita istumaryhmiä ja oleskelualueita. Terassilla kulkee viherväylä, jonka tuoksuvien yrttien yli kulkee siltoja.

  Puistomainen yhteispiha:

  • marjapensaita

  • perennoja

  • köynnösseinä

  • kumpareita sekä tasaista nurmikkoa

    piknikkejä ja ulkopelejä varten

  • istumaryhmiä ja penkkejä

  • hiekkalaatikko ja useampi

    leikkipaikka kiipeilytelineineen

  • kuntoilulaitteita

  • maahan upotettu trampoliini

 • Vantaan Kivistön kulkuyhteydet
  Sujuvat liikenneyhteydet

  Kivistön uusi keskusta sijaitsee lähellä juna-asemaa. Pääset matkaamaan ekologisella ja ruuhkattomalla Kehäradalla - liikkuminen eri puolille pääkaupunkiseutua on vaivatonta ja nopeaa. Esimerkiksi lentokentälle Kivistöstä pääsee kuudessa minuutissa. Lue lisää alueesta.

 • Vantaan Kivistön palvelut
  Hyvät lähipalvelut

  Kivistön kauppakeskus Kiviksestä löytyy kattavasti palveluita, mm. ruokakauppoja, ravintoloita, kirjasto, kuntosali, terveysasema sekä nuorisotila. Kauppakeskuksen vieressä sijaitsee linja-autoterminaali. Kivistöstä löytyvät myös päiväkodit, neuvola ja alakoulut perheen pienimmille. Aurinkokiven koulussa on musiikkiluokka ja koulun yhteydessä toimii lisäksi kuvataidekoulu.

 • Kivistön vieressä sijaitsee Keimolan Isosuo
  Modernia asumista lähellä luontoa

  Kivistö on urbaani asuinalue keskellä kaunista maalaismaisemaa, luontoa ja ulkoilumahdollisuuksia. Treenaaja löytää Kivistöstä mm. ulkokuntoilupaikkoja ja tenniskenttiä. Lähiluonnon ystävä iloitsee Keimolan Isosuolle  valmistuneista pitkospuista, joita pitkin pääsee kulkemaan luontoarvoiltaan- ja maisemiltaan arvokkaalle keidassuolle.

 • Kivistön Naapuriopas
  Kysy Naapurioppaalta, minkälaista on asua Kivistössä

  Naapurioppaat ovat YIT Kotien aitoja asukkaita. He jakavat kokemuksia ja vastaavat niin kodin omistamiseen, rakentamiseen, kuin naapuruston arkeen liittyviin kysymyksiin. Kysy Reetalta tai muilta Naapurioppailta asumisesta!

 • Kivistön Liiteri.net vuokrauspalvelu

  Liiteri.net on palvelu, josta kaikki alueen asukkaat voivat vuokrata käyttöönsä kodintarvikkeita, sähkötyövälineitä ja siivouslaitteita kätevästi vuorokauden ympäri. Kodintarvikkeiden lisäksi Liiteristä saa käyttöönsä sähköavusteisen Solifer-polkupyörän. Palvelun tuottaa CoReorient Oy, ja sitä kehitetään käyttökokemusten ja palautteen perusteella. Liiteri sijaitsee Kivistön kirjaston lähellä Topaasinaukiolla. Tutustu palveluun >>

 • Kivistön palvelut
  KIVISTÖSSÄ APU LÖYTYY PALVELUTORILTA

  Kivistön asukkaana käytössäsi on YIT Plussan palvelutori, jossa apu erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin on aina lähellä. Palvelutorilta löydät arkea sujuvoittavat palvelut siivouksesta ruoanlaittoon ja vaatehuollosta kaupassa käyntiin helposti ja luotettavasti huolella valituilta palveluntarjoajilta. YIT Plus on helppokäyttöinen digitaalinen palvelu, jonka avulla pysyt ajan tasalla kotisi ja taloyhtiösi asioista. Saat tunnukset kaupanteon yhteydessä.

Videot

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Kivistö
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta sekä tietojani käyttää sähköiseen suoramarkkinointiin. Antamalla luvan varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan asunnon ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

YIT Asuntomyynti, Helsinki
Mall of Tripla, Pasilan Asema-aukio 1 , 00520 Helsinki
*Puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min kotimaan puheluista