Myytävät asunnot ja uudiskohteet Vantaan Kivistössä

Kivistössä asutaan ja liikutaan ekologisesti

Esittelyssä pian

Tutustu alueeseen

 • Kivistön palvelut
  KIVISTÖSSÄ APU LÖYTYY PALVELUTORILTA

  Kivistön asukkaana käytössäsi on YIT Plussan palvelutori, jossa apu erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin on aina lähellä. Palvelutorilta löydät arkea sujuvoittavat palvelut siivouksesta ruoanlaittoon ja vaatehuollosta kaupassa käyntiin helposti ja luotettavasti huolella valituilta palveluntarjoajilta. YIT Plus on helppokäyttöinen digitaalinen palvelu, jonka avulla pysyt ajan tasalla kotisi ja taloyhtiösi asioista. Saat tunnukset kaupanteon yhteydessä.

 • Kivistön Liiteri.net on aloittanut

  Liiteri.net on palvelu, josta kaikki alueen asukkaat voivat vuokrata käyttöönsä kodintarvikkeita, sähkötyövälineitä ja siivouslaitteita kätevästi 24/7. Kodintarvikkeiden lisäksi Liiteristä saa käyttöönsä sähköavusteisen Solifer-polkupyörän. Palvelun tuottaa CoReorient Oy, ja sitä kehitetään käyttökokemusten ja palautteen perusteella. Kivistön Liiteriä tukee YIT. Liiteri sijaitsee Kivistön juna-aseman lähellä Safiiriaukiolla, R-kioskin vieressä, osoitteessa Kvartsiraitti 18. Tutustu palveluun >>

 • Vantaan Kivistön kulkuyhteydet
  Sujuvat liikenneyhteydet

  Kivistön uusi keskusta rakennetaan aseman ympäristöön. Pääset matkaamaan ekologisella ja ruuhkattomalla Kehäradalla - liikkuminen eri puolille pääkaupunkiseutua on vaivatonta ja nopeaa. Esimerkiksi lentokentälle Kivistöstä pääsee kuudessa minuutissa. Lue lisää alueesta.

 • Vantaan Kivistön palvelut
  Hyvät lähipalvelut jo nyt

  Kivistön päiväkodit, neuvola, alakoulut ja lähikauppa palvelevat asukkaita jo nyt. Palvelut täydentyvät tulevaisuudessa, sillä Kivistöön on suunnitteilla mm. kauppakeskus, kirjasto, terveys- ja hyvinvointipalveluja, taidekeskus, hotelli, toimistoja ja asuntoja. Aurinkokiven keskukseen valmistuu päiväkoti, musiikkiopisto, kuvataidekoulu ja neuvola. Kaupunkikeskukseen tulee mm. kaksi markettia ja runsaat vapaa-ajan palvelut.

 • Vantaan Kivistön, Apollon piha
  Apollon Piha - viihtyisä kortteli
  Kivistön uudessa keskustassa

  Keskeiselle paikalle uuden Kivistön ytimeen, juna-aseman ja Safiirinaukion tuntumaan, tulee Apollon piha, uusien YIT Kotien viihtyisä kortteli. Apollon pihaa ympäröivät asuintalot muodostavat suojaisan sisäpihan jossa viihdytään, seurustellaan ja nautitaan elämästä. Korttelin läpi kulkee Safiiripolku, joka on osa Kivistön taideakselia.

  Lue lisää

  Apollon pihan kattoterassi on alansa viihtyisä edelläkävijä. Pysäköintihallin katto on hyödynnetty asukkaiden iloksi monin eri tavoin. Kattoterassilla on muun muassa viljelylaatikoita, kuntoilualue, aurinkotuoleja sekä useita istumaryhmiä ja oleskelualueita. Terassilla kulkee viherväylä, jonka tuoksuvien yrttien yli kulkee siltoja.

  Puistomainen yhteispiha:

  • marjapensaita

  • perennoja

  • köynnösseinä

  • kumpareita sekä tasaista nurmikkoa

    piknikkejä ja ulkopelejä varten

  • istumaryhmiä ja penkkejä

  • hiekkalaatikko ja useampi

    leikkipaikka kiipeilytelineineen

  • kuntoilulaitteita

  • maahan upotettu trampoliini

 • Kivistön Naapuriopas
  Kysy Naapurioppaalta, minkälaista on asua Kivistössä

  Naapurioppaat ovat YIT Kotien aitoja asukkaita. He jakavat kokemuksia ja vastaavat niin kodin omistamiseen, rakentamiseen, kuin naapuruston arkeen liittyviin kysymyksiin. Kysy Reetalta tai muilta Naapurioppailta asumisesta!

Kartta ja palvelut

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa

Kivistö
Minulle saa lähettää YIT Kotien viestejä sähköpostitse. Viestimme uusista kodeista lähinnä sähköpostilla, joten antamalla sähköpostiluvan varmistat että saat tietoa sinua kiinnostavista alueista ja kodeista.

YIT Asuntomyynti

Helsingin Asuntomyynti, Helsinki
Arkadiankatu 2, 00100 Helsinki

YIT Asuntomyynti

Helsingin Asuntomyynti, Helsinki
Arkadiankatu 2, 00100 Helsinki

Ota yhteyttä

Lähetä tietosi lomakkeella, niin saat lisätietoja.

Minua kiinnostaa

Kivistö
Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä. Viestimme uusista kodeista lähinnä sähköpostilla, joten antamalla sähköpostiluvan varmistat että saat tietoa sinua kiinnostavista alueista ja kodeista.
Sulje
Sulje
Lähetetään...