• Kaupungilla

Vaasan Keittiömestari - myytävät autopaikat

Muuttovalmis
Talotyyppi:

Autopaikka

Lisätiedot

Klemettilässä autopaikkoja myytävänä

Webinaari

Lämpöä ja viilennystä katon kautta / Värme och nerkylning via taket

Kodeissa on termostaatein ohjautuva kattolämmitys- ja viilennysjärjestelmä. Energiaa säästävä ja tehokas lämmitysjärjestelmä takaa tasaisen ja vedottoman sisälämmön. Huoneistokohtainen viilennys toteutetaan vesikiertoisten kattomoduulien kautta kesäkuukausina. // Hemmen är utrustade med ett takvärme och - nedkylningssystem som regleras med termostat. Detta energisparande och effektiva värmesystem garanterar en jämn och dragfri värme. Under sommarmånaderna fördelas den bostadsspecifika nerkylningen via de vattenburna takmodulerna.

Suosittu kaupunkikortteli / Populärt stadskvarter

Klemettilän tyylikäs kaupunkikortteli asettuu keskustan kupeeseen monipuolisine palveluineen; kaupat, teatteri ja kirjasto ovat lyhyen kävelymatkan päässä. Matkakeskukseen on matkaa vain n. 400 metriä, torille n. 800 metriä ja yliopistolle pari kilometriä. Korttelin vieressä lähiliikenteen bussipysäkit. // Det stiliga stadskvarteret i Klemetsö är beläget alldeles invid kärncentrum med dess service: affärer, teater och biblioteket är endast en kort promenad ifrån. Till resecentret har du endast ca. 400 meter, till torget ca. 800 meter och till universitetet ett par kilometer. Bredvid kvarteret finns närtrafikens busshållplatser.

Suuri, suojaisa keskuspiha / Stor, skyddad innergård

Vehreän korttelin sydämessä on keskuspiha, jossa on mm. lentopallokenttä ja pallopeleihin soveltuva pyöreä pienareena. Huolitellut pihapiirit viheristutuksineen, valaistuksineen sekä näyttävine laatoituksineen kruunaavat korttelin talojen tunnelman. // I mitten av det grönskande kvarterets hjärta finns centrumtomten med bl.a. volleybollplan och en liten spelarena för bollspel. Den stiliga innergården med dess planteringar, belysning och estetiskt tilltalande stenläggning ger kvarterets hus en hemtrevlig känsla.

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Vaasan Keittiömestari
Asuntoja yhteensä
68 i
Talotyyppi
Autopaikka
Hissi
Kyllä
Myytäviä autopaikkoja
40
Yhtiön autopaikkoja
1 i
Energialuokka
B2018
Tontti
Vuokrattu i
Autopaikkojen lisätiedot
Autopaikkojen osakkeet myydään erikseen. Pihalla sijaitsevat autopaikat myydään ensitilassa vain kolmion ostajille, pienempien asuntojen ostajat voivat jonottaa pihapaikkoja. SÄHKÖINFRA Autopaikat 187-191 on varutettu sähköauton lataamisen mahdollistavalla latausinfralla ja laitevalmiudella. Latauslaite tilataan erikseen lisätyönä.
Autopaikkojen sijainti
Maanalaisessa autohallissa sijaitsee 33 autohallipaikkaa, joista 2 on varustettu erillisellä varastolla ja 5 on varustettu sähköauton lataukseen mahdollistavalla sähköinfralla. Autohallissa on myös 3 autotallia. Piha-alueella on 4 myytävää autopaikkaa ja 1 taloyhtiön autopaikka.
Yhteiset tilat
Irtaimistovarasto, Upotettavat jäteastiat (Molok), Ulkoiluvälinevarasto, Tekniset tilat, Kuivaushuone, Lastenvaunuvarasto, Pesutupa, Väestösuoja
Ota yhteyttä

Virtuaaliesittely 43,0 m²

Esitteet

Näin varaat asunnon

VALITSE JA VARAA

Tutustu asuntoihin ja varaa haluamasi asunto. Jos haluat varata useamman asunnon, tee varaus jokaisesta erikseen. Saat sähköpostiisi varausvahvistuksen ja tiedon, mikäli varauksesi on jonossa. Varaus ei vielä sido sinua ostamaan asuntoa. Voit perua tekemäsi varauksen soittamalla asuntomyyntiin.

JOS ASUNTO ON JO VARATTU

Samaan asuntoon voi tulla useita varauksia, mutta voit kuitenkin liittyä jonoon. Saat sähköpostiisi vahvistuksen varauksesta ja sen sijasta jonossa. Jos asunnon ensimmäisenä varannut peruu varauksensa, asunnon osto-oikeus siirtyy jonossa seuraavana olevalle.

ASUNTOKAUPAT

Kun asuntojen myynti alkaa ennakkomarkkinoinnin jälkeen, asuntomyynti on yhteydessä varaajiin. Jos varaamasi asunto on jo myynnissä, eikä asuntoon ole aiempia varauksia, myyjä ottaa sinuun yhteyttä sopiakseen asuntokaupasta. 

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Vaasan Keittiömestari
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta sekä tietojani käyttää sähköiseen suoramarkkinointiin. Antamalla luvan varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan asunnon ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

Vaasan Asuntomyynti
Kokkokalliontie 12, 65300 Vaasa
*) 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min kotimaan puheluista