Vaasan Keittiömestari - myytävät autopaikat

Muuttovalmis
Talotyyppi:

Autopaikka

Lisätiedot

Klemettilässä autopaikkoja myytävänä

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Vaasan Keittiömestari
Asuntoja yhteensä
68 i
Talotyyppi
Autopaikka
Hissi
Kyllä
Myytäviä autopaikkoja
40
Yhtiön autopaikkoja
1 i
Energialuokka
B2018
Tontti
Vuokrattu i
Autopaikkojen lisätiedot
Autopaikkojen osakkeet myydään erikseen. Pihalla sijaitsevat autopaikat myydään ensitilassa vain kolmion ostajille, pienempien asuntojen ostajat voivat jonottaa pihapaikkoja. SÄHKÖINFRA Autopaikat 187-191 on varutettu sähköauton lataamisen mahdollistavalla latausinfralla ja laitevalmiudella. Latauslaite tilataan erikseen lisätyönä.
Autopaikkojen sijainti
Maanalaisessa autohallissa sijaitsee 33 autohallipaikkaa, joista 2 on varustettu erillisellä varastolla ja 5 on varustettu sähköauton lataukseen mahdollistavalla sähköinfralla. Autohallissa on myös 3 autotallia. Piha-alueella on 4 myytävää autopaikkaa ja 1 taloyhtiön autopaikka.
Yhteiset tilat
Irtaimistovarasto, Upotettavat jäteastiat (Molok), Ulkoiluvälinevarasto, Tekniset tilat, Kuivaushuone, Lastenvaunuvarasto, Pesutupa, Väestösuoja
Ota yhteyttä

Esitteet

Näin varaat asunnon

VALITSE JA VARAA

Tutustu asuntoihin ja varaa haluamasi asunto. Jos haluat varata useamman asunnon, tee varaus jokaisesta erikseen. Saat sähköpostiisi varausvahvistuksen ja tiedon, mikäli varauksesi on jonossa. Varaus ei vielä sido sinua ostamaan asuntoa. Voit perua tekemäsi varauksen soittamalla asuntomyyntiin.

JOS ASUNTO ON JO VARATTU

Samaan asuntoon voi tulla useita varauksia, mutta voit kuitenkin liittyä jonoon. Saat sähköpostiisi vahvistuksen varauksesta ja sen sijasta jonossa. Jos asunnon ensimmäisenä varannut peruu varauksensa, asunnon osto-oikeus siirtyy jonossa seuraavana olevalle.

ASUNTOKAUPAT

Kun asuntojen myynti alkaa ennakkomarkkinoinnin jälkeen, asuntomyynti on yhteydessä varaajiin. Jos varaamasi asunto on jo myynnissä, eikä asuntoon ole aiempia varauksia, myyjä ottaa sinuun yhteyttä sopiakseen asuntokaupasta. 

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Vaasan Keittiömestari
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta sekä tietojani käyttää sähköiseen suoramarkkinointiin. Antamalla luvan varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan asunnon ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

Vaasan Asuntomyynti
Kokkokalliontie 12, 65300 Vaasa
*) 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min kotimaan puheluista