Tahkon uudet loma-asunnot

Loma-asuntoja Tahkolla

Esittelyssä pian

 • Golfaaja viheriöllä
  Pelaa golfia kerrassaan upeissa maisemissa

  Jos olet menettänyt sydämesi golfille, Tahko on täydellinen kohde loma-asunnolle! Voit valita kahdesta 18-väyläisestä golfkentästä mieluisimman tai pelata vaikka molemmilla.

  Kävelymatkan päässä loma-asunnolta sijaitsee Old Course-golfkenttä, joka harjoitusalueineen on kiistatta yksi Suomen kauneimpia ja pelaajaystävällisempiä golfkenttiä. Lyhyen automatkan päässä sijaitseva Lake & Forest-kentän korkeuserot, vesistöt ja kapeammat väylät lisäävät peliin mielenkiintoa ja haastavat kokeneemmankin pelaajan.

  Jos olet vasta tutustumassa lajiin, sekin hoituu Tahkolla helposti: green cardin voi suorittaa joko yksityisopetuksessa tai ryhmässä.

 • Pariskunta meloo kanootilla
  Wau, mikä määrä kivaa kesätekemistä!

  Kesällä Tahko tarjoaa käsittämättömän paljon upeita harrastusmahdollisuuksia. Tahko on kuuluisa kuvankauniista patikointi- ja retkeilyreiteistään, joille on mukava suunnata päiväretkille tai jopa yöpyä tunnelmallisessa laavussa.

  Uiminen, veneily, suppailu, melominen; paras kesäpäivä vietetään rennosti rannalla! Tai nouse Suomen pisimpiä kuntoportaita Tahkon huipulle ihastelemaan maisemia. Vai kiinnostavatko pelit, kuten tennis, padel, frisbeegolf, keilailu, paintball… Sisäliikuntapuistossa riittää vauhtia koko perheelle ja jos perheessä on hurjapäitä, Tahkolla on myös zipline (Suomen pisin vaijeriliuku) sekä erinomaiset mahdollisuudet alamäkipyöräilyyn.

 • Mies saunoo
  Hemmottelua ja makuelämyksiä  

  Rentoutuminen ja arjesta irtautuminen ovat osa Tahkon lumoa. Kylpylässä hellit sekä kehoa että mieltä altaalla, lämpimissä poreissa ja saunojen lämmössä. Kokeile myös, miten hoidot, kauneus- ja hemmottelupalvelut saavat olon autuaaksi.

  Tahkolla hyvä ruoka on oleellinen osa mukavaa elämää ja herkullisia elämyksiä on tarjolla rinteessä, afterskissä, pubeissa ja ruokaravintoloissa. Laadukkaat paikalliset raaka-aineet ja hyvän mielen palvelu kruunaavat ruokahetken hyvässä seurassa.

  Erityisesti laskettelukaudella kuulet livekeikoilla Suomen parhaita bändejä lähes päivittäin. Tahkolla on värikäs yöelämä, siellä voit bilettää sydämen kyllyydestä!

 • Tyttö ja poika nauttivat talvipäivästä lasketellen
  Nauti täysillä talven riemuista Tahkolla

  Itä-Suomen suurin hiihtokeskus Tahko houkuttelee laskettelun ja lumilautailun pariin koko perheen, niin aloittelijat kuin huipputekijätkin. Tahkolla on 24 eritasoista rinnettä, modernit rinnepalvelut ja rennon aurinkoinen fiilis.

  Maastohiihdon ystävänä sinua hemmotellaan hyvin hoidetulla laajalla latuverkostolla. Tahkon satumaisen luonnon voit ottaa omaksi myös harppoen lumikengillä tai vaeltamalla talviretkeilyyn tehtyjä reittejä. Luistella voit sekä luonnonjäällä että tekojäällä. Vauhdikkaampaa menoa tarjoavat mm. moottorikelkkailu ja jääkarting.

   

 • Nainen kuuntelee musiikkia festareilla
  Tahkolla tapahtuu aina

  Tahkolla riittää mielenkiintoista ohjelmaa ja kivoja tapahtumia ympäri vuoden. Festivaaleilla ja konserteissa pääset kuulemaan ja näkemään eturivin muusikoita ja nauttimaan iloisesta yhdessäolosta. Monet liikuntatapahtumat tuovat sesonkeihin säpinää. Osallistu itse tai mene kannustusjoukkoihin esimerkiksi Business Slalomiin, Kunkkupilkkiin ja maastopyöräilytapahtumaan Tahko MTB.

  Aivan lähistöltä löytyy kesäteatteria, elokuvateattereita ja näyttelyitä. Kuopioon hurautat autolla alle tunnissa nautiskelemaan monipuolisesti musiikista, kulttuurista, ruoasta ja shoppailusta.

 • Pieni tyttö istuu kivellä ja katsoo sorsaa
  Suomen sydämessä

  Tahkolle on helppo tulla mistä päin Suomea tahansa. Lähin lentokenttä on Kuopiossa, alle tunnin automatkan päässä Tahkolta. Juna tuo Siilinjärvelle asti niin etelästä kuin pohjoisestakin. Paikallisliikenteen bussit kulkevat säännöllisesti muun muassa Nilsiästä ja Kuopiosta.

  Ajoaika Helsingistä Tahkolle on noin 5,5 tuntia, Tampereelta noin 4,5 tuntia ja Jyväskylästä vain 2,5 tuntia.

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Tahko
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta sekä tietojani käyttää sähköiseen suoramarkkinointiin. Antamalla luvan varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan asunnon ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

Kuopion Asuntomyynti
Itkonniemenkatu 29 e, 70500 Kuopio