• Kaupungilla

Kokkolan Graninkulma - myytävät asunnot

Ennakkomarkkinoinnissa
Vapaat asunnot:

30/31

Asuntokoot:

25,5 - 91,5

Talotyyppi:

Kerrostalo, Autopaikka

Huoneiden lukumäärä:

1 - 4

Lisätiedot

Uusia YIT Koteja Kokkolan Hakalahteen | Nya cityhem i Kokkola Hakalax

Tule inspiroitumaan ja kysymään kysymyksiä suoraan suunnittelijoilta!

Webinaari Kokkolan Graninkulmasta | Webinar för Kokkolan Graninkulma

Ma/mån. 25.1. klo/kl. 17–18

Tervetuloa webinaariin tutustumaan Kokkolan Graninkulman koteihin ainutlaatuisella sijainnilla! YIT:n asiantuntijat ja kohteen arkkitehti esittelevät upean asuinkerrostalon sekä kotien suunnitelmat ja sisustusratkaisut. Tule inspiroitumaan ja kysymään Graninkulmasta suoraan ammattilaisilta!

Välkommen på Graninkulmas webinar och bekanta dig med de nya hemmen som har unikt läge i Karleby! YIT:s sakkunniga samt arkitekten förevisar det fina höghuset samt bostädernas planritningar och inredningslösningar. Kom och bli inspirerad samt ställ dina frågor om Graninkulma direkt till experterna!

osallistu tästä / Klicka för att delta

Webinaarissa puhutaan suomea. Ruotsiksi tekstitetty tallenne webinaarista lisätään nettisivuille myöhemmin. Kyseessä on Teams Live -tapahtuma. Et tarvitse ohjelmaa koneellesi, nettiselain riittää. Käytäthän Chrome, Firefox tai Edge -selainta. 

Under webinaret pratar vi finska. Den svensk textade inspelningen av webinaret laddas senare upp på nätsidan. Webinaret ordnas som ett Teams Live-evenemang. Du behöver inte installera något program, det räcker med webbläsaren Chrome, Firefox eller Edge.

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Kokkolan Graninkulma Bostads Ab
Asuntoja yhteensä
31 i
Myytävät asunnot
30
Asuntokoot
25,5 - 91,5 m²
Huoneiden lukumäärä:
1 - 4
Talotyyppi
Kerrostalo, Autopaikka
Hissi
Kyllä
Myytäviä autopaikkoja
31
Energialuokka
B2018
Tontti
Vuokrattu
Yhteiset tilat
Irtaimistovarasto, Upotettavat jäteastiat (Molok), Lastenvaunuvarasto, Ulkoiluvälinevarasto, Väestösuoja, Pesutupa, Kuivaushuone, Tekniset tilat

Kodin sisustaminen

 • YIT-kodin-sisustus

  Uuden kodin sisustus

  Voit valita sisustusmateriaalit kolmesta hintaan sisältyvästä sisustusteemasta: valkoinen, vaalean sävyinen tai tumma sävymaailma. Sisustusvalinnat tehdään YIT Plus Studio -palvelussa asuntokaupan jälkeen. Voit myös teettää uniikkeja muutostöitä.

  Tutustu uuden kodin sisustamiseen

   

 • YIT Plus Studio - digitaalinen palvelu

  YIT Plus Studio -palvelu

  YIT Plus Studio on digitaalinen palvelu, jolla valitset uuteen kotiisi sisustusmateriaalit ja kodinkoneet. Näet kotisi 3D-mallin ja voit kokeilla, miltä eri materiaalit näyttävät. Käyttäjätunnukset saat asuntokaupan yhteydessä.

  Lue lisää Studiosta

 • YIT-muutostyö-keittiö

  Uniikit sisustusratkaisut

  Kun olet ajoissa liikkeellä, voit vaikuttaa tilaratkaisuihin ja teettää yksilöllisiä muutoksia. Suunnittelussa sinua auttavat sisustamisen ja rakentamisen ammattilaiset. Mahdollisuudet riippuvat rakennettavasta talosta ja asuntopohjasta. Lue lisää.

Virtuaaliesittely 74,5 m²

Esitteet

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Kokkolan Graninkulma Bostads Ab
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta. Antamalla luvan sähköpostimarkkinointiin varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

Kokkolan Asuntomyynti
Tervahovintie 2, 67100 Kokkola

Hyödynnä 10 000 euron erikoisetu!

Saat 10 000 euron hyvityksen tämän taloyhtiön YIT Kodin myyntihinnasta,

 • kun täytät ja lähetät alla olevan lomakkeen nyt,
 • ja teet kaupat YIT Kodista 31.12.2018 mennessä. (Tarkemmat ehdot alla)
Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä

Etusi ehdot:

Saat 10 000 euron hyvityksen YIT Kodin myyntihinnasta, kun täytät ja lähetät yllä olevan lomakkeen, ja teet kaupat 30.12.2018 mennessä. Etu on voimassa vain nyt. Kun suljet lomakkeen, sitä ei näytetä sinulle uudelleen. Lomakkeen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Etuun ei voi yhdistää muita tarjouksia/etuja. Etu koskee vain uusia varauksia ja seuraavia koteja: Espoon Kummeli, Hyvinkään Verka, Keravan Wellamo.