Paikalliset sivut:
YIT Group

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Seinäjoen Komiakorttelissa

Alue ja palvelut

  • Aktiivista elämää aamusta iltaan

    Komiakorttelin uudet piha-alueet on jaettu toiminnallisiksi kokonaisuuksiksi, jotka innostavat ulkoiluun ja yhdessäoloon. Uusi sisäpihojen ja viheralueiden muodostama asuinalue sijaitsee Joupissa Suupohjantien, Herralankadun ja Sastamalankadun välisellä alueella.

    Pihat on jaettu kolmeen erilaiseen pihatilaan: pelipihaan, rauhalliseen oleskelu- ja leikkipihaan sekä yhteisölliseen aukioon. Pelipihassa asukkailla on käytössään mm. pelikentät, kiipeilytelineet ja ulkoliikuntavälineet. Rauhallisempi oleskelupiha kokoaa alueen asukkaat yhteisille piknikeille ja auringonottoon. Kasvillisuus luo tästä alueesta suojaisan keitaan.

  • KOmia-aukiolla tavataan naapureita

    Yhteisöllinen Komia-aukio taas on asukkaiden kohtaamispaikka, jota elävöittävät oranssit penkit, vesipatsaat ja värikäs kiveys. Korttelin läpi kulkee vehreä kevyenliikenteen raitti ja pihoille suojaa tuovat puuryhmät. Illan hämärtyessä alueelle syttyvät tunnelmalliset spottivalot. Myös peli- ja oleskelupihat on valaistu. 

    Komiakorttelin piha-alueista järjestettiin ideakilpailu, jonka voitti Omenankukan terälehtiä -suunnitelma. Voittajatyön on suunnitellut työryhmä Inka Norros, Hertta Ahvenainen ja Sanna Sarkama Aalto-yliopistosta. Kilpailun järjestivät yhteistyössä YIT Rakennus Oy ja Seinäjoen kaupunki. 

Kartta ja palvelut

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa

Komiakortteli
Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä

Ota yhteyttä

Lähetä tietosi lomakkeella, niin saat lisätietoja.

Minua kiinnostaa

Komiakortteli
Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä
Sulje
Sulje