Paikalliset sivut:
YIT Group

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Porvoon Hellberg

Porvoon Hellberg - Det är huippukiva!

Esittelyssä pian

PALVELUT - SERVICE. MYKY LOISTAVAT!

Hellbergillä ruokakauppa ja Point College ovat kätevästi naapurissa. Lähellä ovat myös koulut, terveyskeskus ja Haaga Helia. Ydinkeskusta on Aleksanterinkadun sillan toisella puolella ja vanhaan kaupunkiin pääsee fillarilla kaffelle hetkessä. Hellbergin hengessä.

KULKUYHTEYDET - FÖRBINDELSER. JÄTTE SUJUVAT!

Hellbergiltä on linja-autoasemalle on alle kilometri. Paikallislinjalla matka kestää alle 10 minuuttia. Pyöräilyteitä pitkin pääsee kaikkialle, myös saaristoon. Hellbergin hengessä.

KAIKKEA VAPAA-AIKAAN. SATSA PÅ FRITIDEN.

Länsiranta on Porvoon keskustan kulttuurin ja vapaa-ajan yltäkylläinen keidas. Valinnanvaraa on mm.: Taidetehdas kulttuuritapahtumineen, Kokonniemen laskettelurinteet, uimala ja jäähalli sekä Porvoonjoki ulkoilualueineen ja venesatamineen.

HISTORIAA - LITE OM HISTORIA. AITO BORGÅ BISI!

Porvoolainen Raul Hellberg (15.12.1900–30.10.1985) menestyi kilpapyöräilijänä ja liikemiehenä. Hän voitti 24 Suomen mestaruutta, 2 Pohjoismaiden mestaruutta ja edusti Suomea Amsterdamin olympialaisissa 1928. Vuonna 1926 perustettu Raul Hellberg Oy oli maan johtavia polkupyöräliikkeitä. (Kuva: Idrottsklubben 32. 1940. 6:te Sjundeåloppet 14.7.-40. Saatavissa Kansalliskirjaston Dorio-tietokannassa.)

KOTI KAUPUNGILLA - ETT HEM I STAN

Kaupungilla viihdyt keskellä elämää ja nautit keskusta-asumisen kaikista mukavuuksista. Ulottuvillasi ovat vehreät puistot istutuksineen ja kävelyreitteineen. Täällä sinun ei tarvitse kiirehtiä, sillä olet jo valmiiksi perillä. Lue lisää reviireistä: www.yit.fi/reviirit

Kartta ja palvelut

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa

Hellberg
Minulle saa lähettää YIT Kotien viestejä sähköpostitse

YIT Asuntomyynti

Helsingin Asuntomyynti, Helsinki
Arkadiankatu 2, 00100 Helsinki

YIT Asuntomyynti

Helsingin Asuntomyynti, Helsinki
Arkadiankatu 2, 00100 Helsinki

Ota yhteyttä

Lähetä tietosi lomakkeella, niin saat lisätietoja.

Minua kiinnostaa

Hellberg
Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä
Sulje
Sulje
Lähetetään...