Myytävät asunnot ja uudiskohteet Porvoossa

Uusi koti Porvoosta

Suomen toiseksi vanhimman kaupungin, Porvoon tunnelma on ainutlaatuinen yhdistelmä historiaa ja modernia nykypäivää Uudenmaan metropolialueen itäisenä keskuksena. Pääkaupunkiseudulle on sujuvat yhteydet moottoritietä pitkin. Helsinki-Vantaan lentokenttä on vain reilun puolen tunnin ajomatkan päässä. Länsirannalle rakennetaan uusia koteja parhaillaan, ja uutta on suunnitteilla keskustaan.

Tulossa uusia koteja Porvoon keskustan empirekaupunginosaan

Suunnittelemme uusia kerrostalokoteja loistavalle paikalle ydinkeskustaan, Mannerheiminkadun ja Linnakoskenkadun kulmaan.

Vanhaan kaupunkiin ja joen rantaan on vain muutama sata metriä, ja ympäriltä löytyvät kaikki kaupungin palvelut, harrastusmahdollisuudet ja kulttuuririennot. Lue lisää: myytävät asunnot Porvoon keskustassa

Hellbergissä asutaan jo ja rakentaminen jatkuu

Porvoon Länsirannalla sijaitseva Hellberginmäki muuttuu viihtyisäksi asuinalueeksi, johon tulee noin 200 asuntoa. Hellbergin YIT Kotien lähellä ovat jokiranta, monipuoliset palvelut, työ- ja opiskelupaikat, harrastukset ja vapaa-ajan viettopaikat. Lue lisää: myytävät asunnot Porvoon Hellbergissä

Katso myös Porvoon lähialueiden uudet myynnissä olevat asunnot, kuten myytävät asunnot Sipoossa

Esittelyssä pian

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Porvoo
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta. Antamalla luvan sähköpostimarkkinointiin varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

YIT Asuntomyynti, Etelä-Suomi
Mall of Tripla, Pasilan Asema-aukio 1, 00520 Helsinki