Myytävät asunnot ja uudiskohteet Porvoon Hellberg

Porvoon Hellberg - Det är huippukiva!

Kampukset vieressä
Kampukset vieressä
Palvelut lähellä
Palvelut lähellä
Jokiranta ja Taidetehdas
Jokiranta ja Taidetehdas

PALVELUT - SERVICE. MYKY LOISTAVAT!

Hellbergillä ruokakauppa ja Point College ovat kätevästi naapurissa. Lähellä ovat myös koulut, terveyskeskus ja Haaga Helia. Ydinkeskusta on Aleksanterinkadun sillan toisella puolella ja vanhaan kaupunkiin pääsee fillarilla kaffelle hetkessä. Hellbergin hengessä.

KULKUYHTEYDET - FÖRBINDELSER. JÄTTE SUJUVAT!

Hellbergiltä on linja-autoasemalle on alle kilometri. Paikallislinjalla matka kestää alle 10 minuuttia. Pyöräilyteitä pitkin pääsee kaikkialle, myös saaristoon. Hellbergin hengessä.

Porvoon Länsirantaa

KAIKKEA VAPAA-AIKAAN. SATSA PÅ FRITIDEN.

Länsiranta on Porvoon keskustan kulttuurin ja vapaa-ajan yltäkylläinen keidas. Valinnanvaraa on mm.: Taidetehdas kulttuuritapahtumineen, Kokonniemen laskettelurinteet, uimala ja jäähalli sekä Porvoonjoki ulkoilualueineen ja venesatamineen.

HISTORIAA - LITE OM HISTORIA. AITO BORGÅ BISI!

Porvoolainen Raul Hellberg (15.12.1900–30.10.1985) menestyi kilpapyöräilijänä ja liikemiehenä. Hän voitti 24 Suomen mestaruutta, 2 Pohjoismaiden mestaruutta ja edusti Suomea Amsterdamin olympialaisissa 1928. Vuonna 1926 perustettu Raul Hellberg Oy oli maan johtavia polkupyöräliikkeitä. (Kuva: Idrottsklubben 32. 1940. 6:te Sjundeåloppet 14.7.-40. Saatavissa Kansalliskirjaston Dorio-tietokannassa.)

KOTI KAUPUNGILLA - ETT HEM I STAN

Kaupungilla viihdyt keskellä elämää ja nautit keskusta-asumisen kaikista mukavuuksista. Ulottuvillasi ovat vehreät puistot istutuksineen ja kävelyreitteineen. Täällä sinun ei tarvitse kiirehtiä, sillä olet jo valmiiksi perillä. Lue lisää reviireistä: www.yit.fi/reviirit

Esittelyssä pian

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Hellberg
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta sekä tietojani käyttää sähköiseen suoramarkkinointiin. Antamalla luvan varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan asunnon ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

YIT Asuntomyynti, Helsinki
Mall of Tripla, Pasilan Asema-aukio 1 , 00520 Helsinki
*Puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min kotimaan puheluista