Kysymykset ja vastaukset

KEITÄ NAAPURIOPPAAT OVAT?

Naapurioppaat ovat tavallisia YIT Kotien asukkaita, jotka auttavat uudesta YIT Kodista haaveilevia erilaisissa asunnon ostamiseen liittyvissä asioissa. Naapurioppaiden puoleen voit kääntyä myös missä vain YIT Kotiin ja oppaan asuinalueeseen liittyvissä kysymyksissä.

MITEN VALITSEN JA LÖYDÄN ITSELLENI NAAPURIOPPAAN?

Etusivun kartasta näet, miten ympäri Suomen asuvat Naapurioppaat sijoittuvat. Painamalla sijaintia näet tarkemmat tiedot alueen Naapurioppaasta. Löydät Naapurioppaat myös listattuina etusivulta, josta voit siirtyä oppaan profiiliin ja tutustua tähän tarkemmin.

MITÄ VOIN KYSYÄ NAAPURIOPPAALTA?

Naapurioppaiden puoleen voit kääntyä kaikenlaisissa isoissa tai pienissä asumiseen liittyvissä kysymyksissä. Oppaat ovat kaikki YIT Kodin omistajia ja asukkaita, jotka osaavat vastata oman kokemuksensa mukaan niin kodin omistamiseen, rakentamiseen, kuin naapuruston arkeen liittyviin kysymyksiin. Huomioithan, että asunnon ostoon vaikuttavat asiat tulee varmistaa YIT Asuntomyynnistä.

MITEN OTAN YHTEYTTÄ NAAPURIOPPAASEEN?

Naapurioppaan profiilista löydät hänen valitsemansa yhteydenottokanavat. Naapurioppaan profiilista voit myös lähettää hänelle suoraan kysymyksen lomakkeella.

 
SUUNNITTELEN MUUTTOA ALUEELLE, JOLTA EI LÖYDY NAAPURIOPASTA. VOINKO OTTAA YHTEYTTÄ MUIDEN ALUEIDEN OPPAISIIN?

Voit ottaa yhteyttä keneen tahansa Naapurioppaaseen alueesta riippumatta. Kaikki Naapurioppaat tuntevat YIT:n palvelun ja ovat valmiita jakamaan kokemuksensa niin rakentamiseen kuin asumiseenkin liittyvissä asioissa. Lisäämme Naapurioppaita pian palveluun, joten saatat myös pian löytää oppaan suosikkialueeltasi!

OLEN YIT KODIN ASUKAS JA HALUAISIN RYHTYÄ NAAPURIOPPAAKSI. MITEN SE ONNISTUU?

Avaamme pian mahdollisuuden hakea mukaan Naapurioppaat-palveluun. Seuraa sivustoa ja liity mukaan!

HUOM: Naapurioppaat eivät ole YIT:n työntekijöitä, vaan he vastaavat kysymyksiin asunnon hankinnasta, asuinalueesta ja taloyhtiöstä oman kokemuksensa pohjalta. Huomioithan, että asunnon ostoon vaikuttavat asiat tulee varmistaa YIT Asuntomyynnistä.