Uudiskohteet ja myytävät asunnot Keilaniemessä

Keilaniemenranta - merellinen, ylellinen, urbaani

Upeat merimaisemat
Upeat merimaisemat
Korkeatasoista metropolielämää
Korkeatasoista metropolielämää
Loistavat yhteydet
Loistavat yhteydet

Esittelyssä pian

Tutustu alueeseen

 • Alustava parvekevisualisointi Espoon Keilaniemen YIT Kodista.
  YIT:n rantatalot – ainutlaatuinen maisemapaikka

  YIT Kotien 15- ja 22-kerroksiset asuintalot tulevat huippupaikalle aivan merenrantaan, metroaseman ja palvelujen viereen. Laadukkaasti varustellun YIT Kodin tilava, lasitettu parveke on mahtava aitiopaikka katsella auringonlaskua ja kaupungin valojen syttymistä hämärtyvässä illassa. Useimmista asunnoista avautuvat panoraamamaisemat ympäristöön. 

 • Puistokorttelissa jalava, poppeli, pyökki ja saarni ovat läsnä muun muassa kuvioina julkisivujen perforoidussa metallissa

  Viihdy omassa korttelissa

  Keilaniemenrannan tornitalojen asukkaat saavat nauttia oman kotinsa lisäksi tasokkaista yhteiskäyttötiloista- ja palveluista. Käyttöön on tulossa mm. juhlatila, elokuvahuone ja erikoisuutena YIT Plus palvelutorin kautta lainattavat SUP-laudat ja kanootit! Lähellä on myös uimapaikka.

 • Keilaniemenrannan lasirakenteiset paviljongit ovat alueen palvelukeskittymä.
  Merellinen, ylellinen Keilaniemenranta

  Keilaniemenrannan lasirakenteiset paviljongit ovat alueen palvelukeskittymä. Niiden väliin jäävä toriaukio toimii tunnelmallisena oleskelupaikkana. Lukuisten ravintoloiden ja kahviloiden lisäksi alueella on kuntokeskus, parturi ja autopesupalveluita tarjoavia yrityksiä. Etätyöskentelyä varten alueella on vuokrattavia kokous- ja co-working-tiloja. Vauhdilla kehittyvän Tapiolan kulttuuripalveluihin ja kauppoihin on lyhyt kävelymatka Kehä I:n päälle rakennetun puistoalueen ja Otsolahden kautta.

 • Meren välitön läheisyys tekee Keilaniemenrannasta ainutlaatuisen.
  Uniikki ranta-alue ja lähiluonto

  Meren välitön läheisyys tekee Keilaniemenrannasta ainutlaatuisen. YIT:n asuintaloista on pari askelta rantaa kiertävälle Keilaniemen promenadille, jolle on suunnitteilla meriuimala, rantasaunoja, pienvenesatama ja saaristovenepysäkki. Promenadi yhtyy Espoon noin 40 kilometrin pituiseen Rantaraittiin. Länsiväylän toisella puolella Karhusaaressa on historiallinen Sinebrychoffin kartano ja uimaranta. Mukavia kävelyreittejä on Otsolahden ympäri Tapiolaan ja Koivusaaren kautta Lauttasaareen.

 • Metroasema ja tulevan Raide-Jokerin päätepysäkki ovat vain parin minuutin kävelymatkan päässä YIT:n uusista rantataloista.
  Loistavat kulkuyhteydet

  Metroasema ja tulevan Raide-Jokerin päätepysäkki ovat vain parin minuutin kävelymatkan päässä YIT:n uusista rantataloista. Metromatka Helsingin ydinkeskustaan kestää noin 8 minuuttia. Raide-Jokerin arvioitu valmistuminen on alkuvuodesta 2024. Keilaniemestä Itäkeskukseen kulkevan pikaraitiotien Leppävaaran, Huopalahden ja Oulunkylän asemilla on vaihtoyhteys muualle Suomeen kulkeviin juniin. Henkilöautojen pysäköintiä varten Keilaniemenrannassa on maanalainen autohalli. Automatka Kamppiin kestää noin 10 minuuttia ja lentoasemalle noin 25 minuuttia.

 • Keilaniemeen syntyy suurien metropolien tunnelmaa huokuva moderni kaupunkisiluetti.
  Keilaniemestä tulee Espoon maamerkki

  Keilaniemi erottuu profiililtaan muista Espoon kaupunginosista. Rantaan syntyy suurien metropolien tunnelmaa huokuva moderni kaupunkisiluetti. Arkkitehtitoimisto SARC:n toimitusjohtaja, arkkitehti Sarlotta Narjus: ”Keilaniemi on Espoon korkean rakentamisen kehto. Alueen rakentamisen ajatusmalli periytyy Nesteen tornin – eli Raaden hampaan – rakennusajoilta. Keilaniemen high tech -arkkitehtuurin lippulaivaksi tulee uusi maamerkki: noin 160 metrin korkeuteen nouseva K-torni.”

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Keilaniemi
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta sekä tietojani käyttää sähköiseen suoramarkkinointiin. Antamalla luvan varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan asunnon ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

YIT Asuntomyynti, Helsinki
Mall of Tripla, Pasilan Asema-aukio 1 , 00520 Helsinki
*Puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min kotimaan puheluista