Myytävät asunnot ja uudiskohteet Espoon Hansavalkamassa

Luonnonläheinen kotikylä

Hansavalkama on Espoon Kauklahdessa sijaitseva pientaloalue, joka sopeutuu kauniisti vanhaan kulttuurimaisemaan. Pientalot asettuvat lähekkäin pihakatujen ja -polkujen sekä puistojen reunamille.

Talot ovat kaksikerroksisia rivi- ja paritaloja sekä erillistaloja, ja niiden värityksissä vaihtelevat lämpimät, murretut sävyt. Rakennamme Hansavalkamaan viihtyisiä ja järkevän hintaisia koteja, joissa on kaikissa oma piha ja kokovalikoimaa kaksioista neljän huoneen perheasuntoihin.

Kauklahti on valittu vuoden kaupunginosaksi 2018. Perusteluissa kerrotaan, että sen yhteisöllisyys ja monimuotoinen asukasaktiivisuus on ollut poikkeuksellisessa kasvussa jo usean vuoden ajan. Suuressa roolissa ovat myös paikalliset yrittäjät ja yhdistykset. Perinteitä ja historiaa vaalitaan, mutta uudisrakentaminen on tuonut alueelle paljon nuoria aikuisia ja lapsiperheitä. Tittelin myönsi Suomen Kotiseutuliitto.

Värikäs ja viihtyisä pientalokylä
Värikäs ja viihtyisä pientalokylä
Koulut, päiväkodit ja leikkipuistot vieressä
Koulut, päiväkodit ja leikkipuistot vieressä
Junalle kävelymatka
Junalle kävelymatka

Esittelyssä pian

Tutustu alueeseen

 • Piha ja luonto kosketusetäisyydellä

  Hansavalkamassa asun tutussa ja turvallisessa pihapiirissä. Täällä luonto on osa liikkuvien ihmisten elämää ja linnunlaulu ja narskuva lumi kuuluvat arjen mukavuuksiin. Suojaisa koti pihoineen tarjoaa onnea, joka vain kasvaa kun sen jakaa. Voin työntää sormet oman maan multaan tai laittaa makkaran grilliin ja saunan lämpenemään.

 • Espoon Hansavalkaman koulut ja päiväkodit
  Palvelut lähellä

  Hansavalkaman alueella on useita päiväkoteja, kouluja ja leikkipuistoja. Lähin ruokakauppa ja Alko löytyvät omasta kotikylästä, ja Kauklahden keskustassa on esimerkiksi leipomo ja ravintola. Lyhyen matkan päässä Lasihytissä on lisää palveluita, mm. maineikas kalakauppa.

 • Espoon Hansavalkama, juna-asema
  Hyvät kulkuyhteydet

  Hansavalkama sijaitsee hyvien yhteyksien varrella Länsi-Espoossa. Helsingin keskustaan, Leppävaaraan ja Kirkkonummelle pääsee paikallisjunalla. Omalla autolla liikkuville matka idän ja lännen suuntiin käy joustavasti Kehä III:a pitkin.

 • Espoon syntymäpaikka

  Kauklahden kylän keskusta Hansavalkaman vieressä on yksi Espoon vanhimmista. Ensimmäiset asukkaansa kylä sai jo 1200-luvulla, tärkeä satama- ja kauppapaikka lienee ollut vetovoimainen kotiseutu jo silloin. Myös liikenteellisesti Kauklahti on alusta asti ollut paraatipaikalla. Kuninkaallisen sysäyksen Espoon kehitys sai vuonna 1556, kun kuningas Kustaa Vaasa perusti Espoon kartanon maanviljelyksen mallitilaksi.

 • Hansavalkaman palvelut
  Apu löytyy palvelutorilta

  Hansavalkaman asukkaana käytössäsi on YIT Plussan palvelutori, jossa apu erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin on aina lähellä. Palvelutorilta löydät arkea sujuvoittavat palvelut siivouksesta ruoanlaittoon ja vaatehuollosta kaupassa käyntiin helposti ja luotettavasti huolella valituilta palveluntarjoajilta. YIT Plus on helppokäyttöinen digitaalinen palvelu, jonka avulla pysyt ajan tasalla kotisi ja taloyhtiösi asioista. Saat tunnukset kaupanteon yhteydessä.

 • Kysy Naapurioppaalta, minkälaista on asua Hansavalkamassa

  Naapurioppaat ovat YIT Kotien aitoja asukkaita. He jakavat kokemuksia ja vastaavat niin kodin omistamiseen, rakentamiseen, kuin naapuruston arkeen liittyviin kysymyksiin. Kysy Lasselta tai muilta Naapurioppailta asumisesta!

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Hansavalkama
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta sekä tietojani käyttää sähköiseen suoramarkkinointiin. Antamalla luvan varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan asunnon ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

YIT Asuntomyynti, Helsinki
Mall of Tripla, Pasilan Asema-aukio 1 , 00520 Helsinki
*Puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min kotimaan puheluista