Myytävät asunnot ja uudiskohteet Espoon Hansavalkamassa

Luonnonläheinen kotikylä

Värikäs ja viihtyisä pientalokylä
Värikäs ja viihtyisä pientalokylä
Koulut, päiväkodit ja leikkipuistot vieressä
Koulut, päiväkodit ja leikkipuistot vieressä
Junalle kävelymatka
Junalle kävelymatka

Esittelyssä pian

Tutustu alueeseen

 • Hansavalkaman palvelut
  HANSAVALKAMASSA APU LÖYTYY PALVELUTORILTA

  Hansavalkaman asukkaana käytössäsi on YIT Plussan palvelutori, jossa apu erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin on aina lähellä. Palvelutorilta löydät arkea sujuvoittavat palvelut siivouksesta ruoanlaittoon ja vaatehuollosta kaupassa käyntiin helposti ja luotettavasti huolella valituilta palveluntarjoajilta. YIT Plus on helppokäyttöinen digitaalinen palvelu, jonka avulla pysyt ajan tasalla kotisi ja taloyhtiösi asioista. Saat tunnukset kaupanteon yhteydessä.

 • Piha ja luonto kosketusetäisyydellä

  Hansavalkamassa asun tutussa ja turvallisessa pihapiirissä. Täällä luonto on osa liikkuvien ihmisten elämää ja linnunlaulu ja narskuva lumi kuuluvat arjen mukavuuksiin. Suojaisa koti pihoineen tarjoaa onnea, joka vain kasvaa kun sen jakaa. Voin työntää sormet oman maan multaan tai laittaa makkaran grilliin ja saunan lämpenemään.

 • Kysy Naapurioppaalta, minkälaista on asua Hansavalkamassa

  Naapurioppaat ovat YIT Kotien aitoja asukkaita. He jakavat kokemuksia ja vastaavat niin kodin omistamiseen, rakentamiseen, kuin naapuruston arkeen liittyviin kysymyksiin. Kysy Lasselta tai muilta Naapurioppailta asumisesta!

 • Espoon Hansavalkaman koulut ja päiväkodit
  Palvelut lähellä

  Hansavalkaman alueella on useita päiväkoteja, kouluja ja leikkipuistoja. Päivittäistavarakauppa ja Alko löytyvät omasta kotikylästä, ja Kauklahden keskustassa on mm. leipomo, kalakauppa ja ravintola.

 • Espoon Hansavalkama, juna-asema
  Hyvät kulkuyhteydet

  Hansavalkama sijaitsee hyvien yhteyksien varrella Länsi-Espoossa. Helsingin keskustaan pääsee sekä bussilla että paikallisjunalla. Omalla autolla liikkuville matka idän ja lännen suuntiin käy joustavasti Kehä III:sta pitkin.

 • Espoon syntymäpaikka

  Kauklahden kylän keskusta Hansavalkaman vieressä on yksi Espoon vanhimmista. Ensimmäiset asukkaansa kylä sai jo 1200-luvulla, tärkeä satama- ja kauppapaikka lienee ollut vetovoimainen kotiseutu jo silloin. Myös liikenteellisesti Kauklahti on alusta asti ollut paraatipaikalla. Kuninkaallisen sysäyksen Espoon kehitys sai vuonna 1556, kun kuningas Kustaa Vaasa perusti Espoon kartanon maanviljelyksen mallitilaksi.

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Hansavalkama
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta. Antamalla luvan sähköpostimarkkinointiin varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

YIT Asuntomyynti, Tripla
Mall of Tripla, Pasilan Asema-aukio 1, 00520 Helsinki

YIT Asuntomyynti

YIT Asuntomyynti, Tripla
Mall of Tripla, Pasilan Asema-aukio 1, 00520 Helsinki

Ota yhteyttä

Lähetä tietosi lomakkeella, niin saat lisätietoja.

Minua kiinnostaa
Hansavalkama
Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä. Viestimme uusista kodeista lähinnä sähköpostilla, joten antamalla sähköpostiluvan varmistat että saat tietoa sinua kiinnostavista alueista ja kodeista.
Sulje
Lähetetään...