Paikalliset sivut:
YIT Group

Helsingin Lorentz - myytävät Hitas-asunnot

Kruunuvuorenranta
Laajasalo | Lorentzinkuja 3, 00870 Helsinki
Ennakkomarkkinoinnissa
Myytävät asunnot:

60

Asuntoja yhteensä:

61

Huoneiden lukumäärä:

2 - 5

Talotyyppi:

Kerrostalo

  • Lähellä

Uusia Hitas-asuntoja merelliseen Kruunuvuorenrantaan!

Ilmoittaudu Asunto Oy Helsingin Lorentzin Hitas-arvontaan 18.1.-1.2.2018.

Lorentz rakennetaan Kruunuvuorenrantaan Gunillankalliolle, puistoon rajautuvalle rauhalliselle tontille. Monimuotoinen taloyhtiö koostuu neljästä kerrostalosta, joissa on valittavana tyylikkäitä YIT Koteja kaksioista aina viiden huoneen perheasuntoihin. Lorentzin kodeissa on mielenkiintoisia pohjaratkaisuja, isoja parvekkeita ja kivoja yksityiskohtia!

Kruunuvuorenrannasta tulee ainutlaatuinen alue, jossa yhdistyvät vaihteleva saaristoluonto, rantabulevardit ja kartanopuistot.

Lue lisää

Hitas-arvonnan ohjeet

Hitas-asuntojen arvontaan ilmoittautuminen

Ilmoittaudu Helsingin Lorentzin asuntojen arvontaan 18.1.-1.2.2018 välisenä aikana. Asuntojen ostomahdollisuus arvotaan Hitas-ehtojen mukaisesti viikolla 6.

Hitas-asunnon hakijan tulee olla täysi-ikäinen. Yksi talous voi osallistua arvontaan vain yhdellä lomakkeella. Jos jätät useamman hakemuksen, kaikki hakemukset hylätään.

Voit valita arvontaan enintään kolme asuntoa. Tutustu asuntoihin ja lisää asunnot lomakkeelle. Siirry sen jälkeen lomakkeelle täyttämään yhteystietosi, muista antaa kaikkien hakijoiden nimi ja syntymäaika. Kun olet lähettänyt lomakkeen, saat vahvistuksen lähettämistäsi tiedoista. Voit ilmoittaa sinua kiinnostavat asunnot myös puhelimitse (puh. 020 433 2990), jolloin myyntineuvottelijamme kirjaa tietosi arvontaa varten. Ilmoitamme arvonnan jälkeen henkilökohtaisesti kaikille osallistuneille arvonnan tulokset.  

Lisätietoja Helsingin Kaupungin HITAS-ehdoista: https://www.hel.fi/kv/hitas-fi

Hitas ohjeet

Lataa hakuohje ja tutustu siihen huolellisesti ennen kuin täytät ja lähetät lomakkeen.

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Helsingin Lorentz
i Asuntoja
61
Hissi
Kyllä
Energialuokka
C2013
Tontti
Vuokrattu
Autopaikkojen sijainti
1 ensisijaisesti liikuntaesteiselle tarkoitettu pihapaikka yhtiön tontilla ja 47 autopaikkaa Kruunuvuorenrannan Palvelu Oy:n omistamassa autohallissa korttelin 49048 tontilla 2

Esitteet

Kruunuvuorenranta

Kruunuvuorenranta – uusi, merellinen kaupunginosa

Helsingin kantakaupungin itäpuolelle nousee korkeatasoinen, moni-ilmeinen, keskustasta hyvien yhteyksien päässä oleva, merellinen asuinalue upeine ulkoilumaastoineen. Kruunuvuorenrannasta tulee myös veneilyn, rantaelämän, kalastuksen ja ulkoilun virkistyskohde. Asuinalue tarjoaa hyvät palvelut, erilaisia kaupunkiympäristöjä ja asumismuotoja: moderneja kerrostaloja, kaupunkipientaloja ja asuntoja aivan veden äärellä.

Siirry aluesivulle

Kartta ja palvelut

Helsingin Asuntomyynti, Helsinki
Arkadiankatu 2, 00100 Helsinki
Sulje
Sulje
Lähetetään...