YIT Plus palvelutori – käytä aikasi elämiseen

Tilaa kodin palvelut YIT Plussan palvelutorilta

Oletko vailla muuttoapua, sähkösopimusta tai kodinhoitoa? Nämä ja monet muut arkea helpottavat palvelut löydät palvelutorilta. Hyödynnä etusi ja vapauta aikasi elämiseen.


Me haluamme tehdä asumisesta helppoa. Se tarkoittaa paitsi toimivaa kotia, myös palveluita, joita tarvitset sujuvaan arkeen. YIT Kodin asukkaana – omistajana tai vuokralaisena – saat käyttöösi  mutkattomasti laajat asumisen palvelut. 

Etsimme korkeatasoiset palveluntarjoajat puolestasi 

Kokosimme sinulle joukon luotettavia ja laadukkaita palveluntarjoajia, jotka ovat käytettävissä YIT Kotisi alueella kilpailukykyisin hinnoin. Löydät ne kaikki YIT Plussan palvelutorilta. YIT Plus sisältää palvelutorin lisäksi kaikki kotisi tärkeät tiedot, uutiset ja nopeat viestintäkanavat. 

Monipuoliset palvelut aina muutosta kodinhoitoon

Me haluamme lisätä onnea uudesta YIT Kodistasi, siksi saat kauttamme palvelut heti muuttopäivästä alkaen. Palvelutorin valikoima vaihtelee alueittain, mutta meillä on myös isoja valtakunnallisia kumppaneita. Hyväksi havaitut palvelut saat sujuvasti ja etuhintaan palvelutorilta, josta näet suoraan myös haluamasi palveluiden hinnat.

Yhteistyökumppanimme tarjoavat muun muassa sähkösopimuksia, sisustuspalveluja sekä vuokraus- ja muuttopalveluja. Saatavilla on apua myös kodinhoitoon, kuten siivoukseen ja ruokaostoksiin sekä pikatalonmiehen tehtäviin.

Tiesitkö, että useista palveluista saa kotitalousvähennyksen, etu kannattaa ehdottomasti hyödyntää.

 • Palvelutorin palvelut kesäsesonkiin

  Monipuoliset palvelut juhlasesonkiin

  Helpota juhlavalmisteluja siivous- tai pitopalveluilla. Monipuoliset palvelut saatavilla palvelutorilta. Nauti juhlista!

  Pitopalvelut saatavilla toistaiseksi Uudenmaan alueella ja siivouspalvelut seuraavilla alueilla: Uusimaa, Pirkanmaa, Lahti, Turku sekä lähialueet, Oulu, Joensuu, Kuopio, Mikkeli, Jyväskylä, Vaasa, Seinäjoki ja Kokkola.

  Kirjaudu palvelutorille
 • Tee parvekkeesta viihtyisämpi

  Tee parvekkeesta viihtyisämpi

  Palvelutorin palveluilla voit luoda täydellisen parvekkeen. Palveluntarjoajien valikoimasta löydät parvekkelle sopivia sisustustuotteita- ja palveluita. 

  Parvekekaihtimilla loihdit lasitetusta tilastasi entistä viihtyisämmän. Kaihtimet ohjaavat auringonsäteilyn pois sekä antavat näkösuojaa asuntoon. Valtakunnallinen kumppanimme on Luxio. Katso tarkemmat tiedot palvelutorilta.

  Kirjaudu palvelutorille
 • Huolla pyöräsi Palvelutorin palveluilla

  Pyörän sesonkihuollot palvelutorilta

  Pyörien kausihuollot saat kätevästi etuhintaan palvelutorin kumppanien valikoimasta. Asuinpaikkakunnasta riippuen valittavanasi on liikkuvat pyöränhuoltopalvelut. Lue lisää palveluvaihtoehdoista palvelutorilta.

  Toimialueet: Helsinki, Espoo, Vantaa

  Kirjaudu palvelutorille

Etusi YIT Plussan palvelutorin käyttäjänä 

Palvelutori tuo ulottuvillesi monia hyötyjä: 

kodin palvelut kootusti yhdessä paikassa 

palvelujen tilaus helposti sähköisessä tilauskanavassa 

edulliset hinnat ja kampanjatarjoukset 

palveluntarjoajina luotettavat ja pitkäaikaiset YIT:n yhteistyökumppanit 

kotitalousvähennys: 40 % palvelun työn osuudesta vähennettävissä verotuksestasi.

Tarvitset vain käyttäjätunnukset 

Palvelutorille pääsevät kaikki YIT Kotien asukkaat YIT Plussan käyttäjätunnuksilla. Palvelutoria voivat käyttää sekä asunnon omistajat että vuokralaiset. Ostajana saat tunnukset kaupanteon yhteydessä. Vuokralaisen tulee pyytää tunnusta asunnon omistajalta, isännöitsijältä tai olemalle yhteydessä yitplus@yit.fi. 

Tutustu palvelutori-videoon: