Kodin sisustuspalvelut kaikkiin elämäntilanteisiin

Sisusta kotisi ammattilaisten avulla

YIT Kodin asukkaana saat sisustamisen ammattilaisten palvelut etuhintaan YIT Plussan palvelutorilta. Hyödynnä palveluita uudessa kodissasi tai myöhemmin asumisen aikana.


Hyvä ja toimiva sisustus lisää onnea omasta kodista

Toimiva, kaunis ja asukkaan persoonaa kuvastava sisustus on tärkeä osa onnellista asumista. Ammattilaisen avulla pääset korostamaan uuden kotisi parhaita puolia ja iloitsemaan paitsi kodistasi, myös sen sisustamisesta. Koska yhteistyökumppanimme ovat alan parhaita osaajia, sinun tarvitsee vain valita heistä sinulle parhaiten sopiva. Kirjatumalla YIT Plussaan näet asuinalueesi sisustuspalvelut hintoineen palvelutorilta.

Sisustuspalvelut uuteen kotiin muuton koittaessa

Kun muutto uuteen kotiin tulee ajankohtaiseksi, alkaa mieli täyttyä sisustusajatuksista. Silloin on aika mennä Plussan palvelutorille ja tilata apua joko kokonaisvaltaiseen sisustussuunnitteluun, huonekalujen valintaan ja hankkimiseen tai muiden kotisi sisustustuotteiden päivittämiseen. Kumppanimme tarjoavat myös huonekalujen kasauspalveluja. Plussan kautta voit ihailla vaihtoehtoja kotisohvalta käsin ja tutustua älykodin monipuolisiin, asumismukavuutta lisääviin ratkaisuihin.


Päivitetty ilme tai kodin remontointi ammattilaisen avulla

Oma koti kaipaa muutoksia elämäntilanteiden muuttuessa: esikoinen haluaa oman huoneen, koululaiselle tarvitaan opiskelutila tai etätyöntekijälle työskentelynurkkaus. Joskus sisustukseen tarvitaan ihan vaan uutta energiaa tai raikasta ilmettä. Myös kodin toiminnallisuutta voi parantaa ammattilaisen avustuksella monella tavalla: satsaisitko valaistukseen, keittiön toimivuuteen tai kylpyhuoneen turvallisuuteen? Jos tavaramäärä uhkaa paisua, löydät ammattilaisen avulla taatusti sopivat säilytysratkaisut huoneeseen kuin huoneeseen. Palveluita on laidasta laitaan ja voit valita, haluatko muuttaa koko kotisi sisustuksen tyyliä vai päivittää vain yhden huoneen ilmeen.

Sisustuspalvelut_content_ammattilainen.jpg


Anna sisustamisen ammattilaisten yllättää

baseline_done_black_18dp-bigger.pngKodin sisustamisen ammattilaisen avulla saat kotiisi yhtenäisen ilmeen, joka on juuri sinun toiveidesi mukainen.

baseline_done_black_18dp-bigger.pngAmmattilainen löytää uuden kotisi parhaat puolet ja keksii takuulla myös sellaisia ratkaisuja, joita et itse olisi tullut edes ajatelleeksi.

baseline_done_black_18dp-bigger.pngSisustussuunnitelman voit toteuttaa joko kerralla tai vaiheittain oman aikataulusi mukaisesti.

Palvelutarjonta vaihtelee alueittain ja taloyhtiöittäin. Katso palvelutorilta oman paikkakuntasi sisustamisen kumppanit hintoineen.

Kirjaudu palvelutorille

Sisustuspalvelut_content_parveke.jpg


Sesonki näkyy sisällä ja parvekkeella

Kesäksi kevyet verhot? Talveksi pehmeät matot ja uudet torkkupeitot? Sisustamisen ammattilaiset ovat ajan hermolla ja auttavat myös sesongin mukaan muuttuvissa sisustustarpeissa. Kesällä siirrytään parvekkeelle ja sisustetaan sinne sopivin kalustein ja kaihtimin. Syksyllä laitetaan työ- ja opiskelutilat kuntoon sisällä ja valaistaan parveke sesonkivaloilla ja lyhdyillä. Valaistussuunnittelu lisää turvallisuutta ja toimivuutta ja sen avulla saadaan aikaan erilaisia tunnelmia. Vihersisustamisella ja -stailaamisella vaikutetaan viihtyvyyteen ja sisäilman laatuun, ja luodaan eloa kotiin. Kauniisti sisustetussa, toimivassa kodissa on hyvä elää onnellista arkea.

Inspiroidu parvekkeista