Paikalliset sivut:
YIT Group

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Tampereen Santalahdessa

Oletko valmis katsomaan tulevaisuuteen?

Useimmat näkevät Santalahdessa kulkiessaan vain jättömaata täynnä ränsistyneitä rakennuksia ja kivikasoja. Keskuudessamme on kuitenkin ihmisiä, jotka pystyvät näkemään tulevaisuuteen. He näkevät uuden asuinalueen, jossa on potentiaalia tulla Tampereen suosituimmaksi.

Maailmantähdet esiintyvät takapihalla

Tulevaisuuden santalahtelaiset asuvat aivan Tampereen uuden tapahtumapuiston vieressä. Puistossa voidaan hyvinkin nähdä kansainvälisiä tähtiä, sillä siellä on tilaa jopa 35 000 kävijän tapahtumille.

Lue lisää

Kartta ja palvelut

Tulevaisuuden näkijät

Asunnot Santalahti

Valitsemillasi hakuehdoilla ei valitettavasti tällä hetkellä löytynyt uusia asuntoja. 
Koita muita hakuehtoja ja löydä uusi koti!

Ota yhteyttä asuntomyyntiin

Ota yhteyttä

Miten voimme auttaa asunnon ostamisessa?

Lähetä meille yhteystietosi ja viestisi, niin otamme sinuun yhteyttä ensi tilassa!

Minulle saa lähettää YIT Kotien viestejä sähköpostitse

Esittelyssä pian

Kurkista tuleviin koteihin

Jos näet tulevaisuutesi korkeatasoisessa kodissa, jossa on upeat maisemat, olet tullut oikeaan paikkaan. Meidän viisi kohdettamme Santalahdessa rakentuvat vanhan tulitikkutehtaan läheisyyteen. Valikoimassa on erityisesti isoja asuntoja, joissa voi valita monipuolisista pohjaratkaisuista itselleen sopivimman. Oman kodin suunnitteluun voi myös vaikuttaa, jos ottaa yhteyttä ajoissa!

Näissä kodeissa tulevaisuus näyttää valoisalta

Tulevat santalahtelaiset asuvat hienoissa maisemissa. Toisella puolen Pispalan rinne monine vivahteineen tarjoaa upean maiseman, toisella puolen avautuu laaja näköala Näsijärvelle ja rantapuistoon. Kun ympäristö on näin kaunis, siitä haluaa nauttia niin paljon, kuin mahdollista. Siksi Santalahden koteihin tulee suuria ikkunoita ja viihtyisiä parvekkeita.

Moderni tekniikka helpottaa arkea

Santalahden kodeissa moderni tekniikka tuo elämään sujuvuutta ja kodikkuutta. Kodit lämpiävät vesikiertoisella lattialämmityksellä, mikä antaa sisustamiseen lisää mahdollisuuksia, kun pattereita ei tarvita seinillä. Keittiöaskareissa apuna ovat virtaviivaiset kodinkoneet. Uudenaikainen talotekniikka säästää myös energiaa.

Sulje
Lähetetään...