Myytävät asunnot ja uudiskohteet Ylöjärven Soppeenmäellä

Löydä koti Ylöjärven sydämestä

Ylöjärven kaupunkikeskus Soppeenmäki täydentyy lähivuosina, kun alueelle rakennetaan Soppeensydän. Soppeensydämestä tulee uusi, lähes 500 asukkaan asuinkortteli.

Ensimmäisenä alueelle valmistunut Emminkammari ammentaa nimensä legendaarisesta Tankki Täyteen tv-sarjasta, jota kuvattiin tällä paikalla. Asuinkortteli sijaitsee lähellä palveluita, luontoa ja hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Ylöjärvi tunnetaan monipuolisesta kulttuuritarjonnastaan ja tapahtumia järjestetään ympäri vuoden kaiken ikäisille ja moneen makuun: kesäteatteria, taidenäyttelyitä ja musiikkitapahtumia. Soppeensydän sijoittuu erinomaiselle paikalle lähelle kulttuuri- ja kaupallisia palveluita.

Soppeenmäki tarjoaa palvelut päivittäiseen asiointiin. Lähimmät marketit, pankit ja posti sijaitsevat 300 metrin säteellä. Terveyskeskus ja lääkäriasema ovat noin 400 metrin päässä. Matkaa kauppakeskus Elolle on noin pari kilometriä ja Tampereen keskustan tavoitat autolla 15 minuutissa.

Myös liikuntapaikat ovat lähellä. Juuri uusittu Ylöjärven uimahalli sijaitsee naapurissa. Kesäisin on mukava pakata piknik-kori ja suunnata Räikän puistoon tai Keijärven uimarannalle. Soppeenmäen valaistu kuntorata tarjoaa kuntoilijalle kauniit maastot hiihtoon ja lenkkeilyyn.

Soppeensydämen rakentaminen aloitettiin Emminkammarilla, jossa on 58 asuntoa, sekä liike- ym. tiloja katutasossa. 13-kerroksinen, paikkakunnan korkein kotitalo Artturintorni valmistui loppuvuodesta 2019. Vileninkulman sekä Ullanraitin rakentaminen on suunniteltu aloitettavaksi myöhemmin.

Esittelyssä pian

Kerrosnäkymät

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Soppeensydän
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta sekä tietojani käyttää sähköiseen suoramarkkinointiin. Antamalla luvan varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan asunnon ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

Tampereen Asuntomyynti
Hatanpään valtatie 11, 1. krs, 33100 Tampere
*Puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min kotimaan puheluista