Myytävät asunnot ja uudiskohteet Klaukkalan Vanha-Klaukassa

Uusi asuinalue loistavalle paikalle Klaukkalaan

Vanha-Klaukka rakennetaan Lepsämäntien varrelle, Isosuon luonnontilaisen Natura-alueen viereen. Alueelle tulee kerrostalo- ja pientalokoteja noin 2000:lle asukkaalle.

Rakennamme YIT Kotien kahdeksan kerrostaloa kumpuilevan peltomaiseman viereen, lähimmäksi Klaukkalan keskustan monipuolisia palveluita. Vieressä on jäähalli ja vastapäätä Arkadian yhteislyseo. Lähinaapurustossa ovat myös Urheilupuiston koulu, päiväkoteja, Klaukkalan urheilualue sekä taiteen ja kulttuurin monitoimitalo Monikko. Ruokakauppoihin, terveysasemalle ja palvelutaloon on noin kilometri.

Luonnonläheisessä Vanha-Klaukassa on monipuolista tekemistä vapaa-aikaan. Tenniksen ja salibandyn lisäksi lähistöllä ovat skeittipuisto ja leikkikenttä. Uimarantojen, kuntoportaiden ja lenkkipolkujen lisäksi samottavina ovat laajat metsät. Maaseudun idylliin kuuluvat lehmien ja ponien lisäksi alpakat.

Nurmijärven kunnan suunnitelmissa on, että Vanha-Klaukan viheralueita pitkin voi liikkua koko asuinalueella. Kevyen liikenteen yhteydet myös Klaukkalan keskustaan ovat hyvät. Matkakeskukseen on pari kilometriä, Helsinkiin noin 30 kilometriä. Helsinki-Vantaan lentoasemalle pääsee omalla autolla noin 20 minuutissa.

Lue lisää Nurmijärvestä: https://www.yit.fi/nurmijärvi

Luontoa kaikkialla
Luontoa kaikkialla
Koulut ja päiväkodit vieressä
Koulut ja päiväkodit vieressä
Helppo arki
Helppo arki
Liikkujan unelma
Liikkujan unelma

Esittelyssä pian

Webinaari

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Vanha-Klaukka
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta sekä tietojani käyttää sähköiseen suoramarkkinointiin. Antamalla luvan varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan asunnon ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

YIT Asuntomyynti, Helsinki
Mall of Tripla, Pasilan Asema-aukio 1 , 00520 Helsinki
*Puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min kotimaan puheluista