Himoksen uudet loma-asunnot

Himoksen uudet loma-asunnot

Esittelyssä pian

 • Talven mukavimmat hetket vietät Himoksella!

  Himos on eteläisen Suomen suurin ja monipuolisin hiihtokeskus. 26 rinteen joukosta löytyy laskettelurinteet niin vauhtihirmulle, konkarille kuin aloittelijallekin. Parkkilaskijoillekin löytyy monipuolinen kattaus suorituspaikkoja.

  Maastohiihdon ystäviä hemmotellaan Himos-Jämsän alueella laajalla, yhteensä noin 100 kilometrin latuverkostolla. Ladut kulkevat luonnonkauniissa ja vaihtelevissa maastoissa. Himoksen alueella mutkittelee myös reilun kolmen kilometrin mittainen ensilumen latu.

  Himoksen alueelta löytyy monipuolinen talvilajien kattaus: retkiluistelua, moottorikelkkailua, mönkijäajeluita, lumikenkäilyä ja monia muita hauskoja ja rentouttavia tapoja viettää vapaa-aikaa. 

  Kuva © HimosLomat 

 • Huikea määrä kivaa tekemistä kesäpäiviin!

  Vehreät viheriöt, vaihtelevat väylät, monipuolinen maasto ja keskisuomalainen luonnonkaunis maisema, niitä tarjoaa Himos golfareille. Himoksen golfkenttä on täysimittainen, 18-reikäinen kenttä, joka tarjoaa haastetta niin konkarille, kuin aloittelevalle harrastajalle.

  Pyöräilijöille Himos-Jämsän alueella löytyy niin maisemareittejä, kuin haasteellisempia reittejä mäkisissä maastoissa. Pidemmillä reiteillä pääsee ihailemaan jokilaakson kauniita ja vaihtelevia maisemia. Mäkisissä Himoksen maastoissa voi haastaa itsensä tai koko perheen tähtäämään huipulle - nimittäin mäen huipulle.

  Perheen pienimmät pääsevät harjoittelemaan ajotaitoja ja liikennesääntöjä Jämsän keskustan lähellä sijaitsevassa liikennepuistossa tai harjoittamaan tasapainoaan skuuttiparkissa kadun toisella puolella.

  Kuva © HimosLomat  

 • Tekemistä myös sadesäällä

  Jos ulkoilu kyllästyttää tai sade yllättää, löytyy Himokselta myös paljon sisäaktiviteetteja. Himoksen uudessa viihdekeskuksessa on kaksi padel-kenttää, kahdeksan keilarataa ja swingiäkin pääsee harjoittelemaan golf-simulaattoreilla. Mysteereitä rakastaville on tarjolla pakohuonepelejä. Pumppia kaipaaville löytyy hyvin varusteltu kuntosali.

 • Puistokorttelissa jalava, poppeli, pyökki ja saarni ovat läsnä muun muassa kuvioina julkisivujen perforoidussa metallissa

  Hauskuutta, hemmottelua ja hyviä makuja

  Himoksella tapahtuu ympäri vuoden. Livemusiikki on tärkeä osa Himoksen tapahtuma-antia ja Suomen kärkinimiä nouseekin lavalle tuon tuosta. Varsinkin festareiden aikaan pääsee nauttimaan monipuolisesta musiikkikattauksesta, iloisesta tunnelmasta ja värikkäästä yöelämästä.

  Jämsässä suomalaisella saunakulttuurilla on pitkät perinteet. Saunan lämmössä mieli lepää ja lihakset rentoutuvat. Aivan Himoksen naapurissa, Päijänteen rannalla, pääsee nautiskelemaan historiallisen Saunakylän löylyistä ja savusaunan huumaavasta tuoksusta.

  Herkullinen ruoka ja hyvä juoma on tärkeä osa rentoutumista. Maukkaita elämyksiä löytyy monipuolisesti niin pieneen nälkään, kuin kynttiläillallisiinkin. 

  Kuva © HimosLomat  

 • Puistokortteliin tulee neljä asuinkerrostaloa. Luvassa on monipuolinen kotivalikoima yksiöitä, kaksioita ja erikokoisia perheasuntoja.

  Keskellä kaikkea

  Himokselle on helppo tulla mistä päin Suomea tahansa. Juna tuo matkailijat Jämsään ja kaukoliikenteen bussit pysähtyvät aivan Himoksen vieressä 9-tiellä.

  Ajoaika Helsingistä Himokselle on noin 3 tuntia, Tampereelta alle 1,5 tuntia, Seinäjoelta 2,5 tuntia ja Jyväskylästä perille hurauttaakin kolmessa vartissa.

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Himos
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta sekä tietojani käyttää sähköiseen suoramarkkinointiin. Antamalla luvan varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan asunnon ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

Jyväskylän Asuntomyynti
Kympinkatu 3 C, 40320 Jyväskylä