Paikalliset sivut:
YIT Group

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Lahden Joutjärven rannassa

Uudet terassitalot historiallisessa ympäristössä

Esittelyssä pian

Alue ja palvelut

 • Joutjärven rannalla

  Uimarannan välittömään läheisyyteen rakennettavien kolmen terassitalon arvioitu rakentamisen aloitus on keväällä 2019. Ilmeikkäät ja tyylikkäät talot ryhmittyvät asuinkäyttöön kunnostettavien vanhan paloaseman rakennusten ympärille. Kaksi taloa asettuu Ahtialantien ja yksi Sammuttajankadun varrelle. Terassitaloihin tulee koteja yksiöistä neljän huoneen perheasuntoihin. 

  Lue lisää

  Terassitalojen moderni kiilamaisuus, edustava arkkitehtuuri ja vanhat historialliset rakennukset muodostavat kauniin kokonaisuuden. Eri aikakausien kerrostuma näkyy korttelin toriaukiolla. Siellä menneisyys ja nykyaika kohtaavat toisensa: vaaleat, uudet julkisivut korostavat vanhaa, värikästä rakennuskantaa.

  Korkeimmillaan talot ovat Ahtialantien ja Sammuttajankadun puolella, jossa sijaitsevat taloyhtiöiden autokatokset. Rannan puolella tontit erotetaan yleisestä alueesta tukimuurilla ja penkereellä. Rannan kauniit, vanhat puut suojaavat sekä rannalla olevien että talojen asukkaiden rauhaa.

  Terassitalot avautuvat maanpinnan muotojen mukaisesti rantaan ja suoraan suomalaiseen sielunmaisemaan: järvelle. Korkeimmillaan talot ovat Ahtialantien ja Sammuttajankadun puolella, jossa sijaitsevat taloyhtiöiden autokatokset. Rannan puolella tontit erotetaan yleisestä alueesta tukimuurilla ja penkereellä. Rannan kauniit, vanhat puut suojaavat sekä rannalla olevien että talojen asukkaiden rauhaa.

 • Valmiin asuinalueen hyvät palvelut
  ja liikenneyhteydet

  ​Pieni ja rauhallinen Joutjärvi sijaitsee noin 2 kilometrin päässä Lahden keskustasta. Alueella on hyvät palvelut, kuten päiväkodit, koulut, kauppa, tenniskentät ja valaistu kuntopolku. Kaikki mukavasti vain kävelymatkan päässä. Keskustaan pääsee sujuvasti bussilla, omalla autolla ja kevyenliikenteen väylää pitkin pyörällä sekä kävellen.

Kartta ja palvelut

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa

Joutjärven ranta
Minulle saa lähettää YIT Kotien viestejä sähköpostitse

YIT Asuntomyynti

Lahden Asuntomyynti, Lahti
Askonkatu 2, 2. kerros, 15100 Lahti
*) 0,088 eur/min - kotimaan puheluista

YIT Asuntomyynti

Lahden Asuntomyynti, Lahti
Askonkatu 2, 2. kerros, 15100 Lahti
*) 0,088 eur/min - kotimaan puheluista

Ota yhteyttä

Lähetä tietosi lomakkeella, niin saat lisätietoja.

Minua kiinnostaa

Joutjärven ranta
Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä
Sulje
Sulje
Lähetetään...