Paikalliset sivut:
YIT Group

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Kauniaisten Koivuhovissa

Uusia koteja tulossa Kauniaisten Koivuhoviin

Rakennamme Kauniaisten viihtyisään pikkukaupunkiin uuden asuinkorttelin, lähelle luontoa ja palveluja. Uudet kodit tulevat Ullanmäentielle kivenheiton päähän Koivuhovin juna-asemasta. Koivuhovin uusien kotien rakentaminen alkaa vuonna 2017.

Alue ja palvelut

  • Viihtyisä naapurusto

    Kauniaisten Koivuhovista tulee viihtyisä ja rauhallinen kolmen taloyhtiön naapurusto. Korttelin yhteisestä sisäpihasta rakennetaan asukkaiden yhteinen olohuone, johon tulee oleskelualueita ja tekemistä kaikenikäisille. Autojen pysäköinti viedään pysäköintihalliin ja pihakadut rauhoitetaan kävelijöille. Ensimmäisen taloyhtiön alakerrokseen on suunnitteilla päiväkoti.

  • Sujuvat junayhteydet

    Kauniaisten ja Espoon rajalla sijaitseva Koivuhovi tarjoaa monipuoliset lähipalvelut ja sujuvat liikenneyhteydet eri puolille pääkaupunkiseutua. Junalla hurauttaa muutamassa minuutissa Kauniaisten tai Espoon keskukseen ja Leppävaaraan Sellon kauppakeskukseen noin 10 minuutissa. Helsingin keskustakin on vain puolen tunnin matkan päässä.

    Ulkoilun ja liikunnan ystäville Koivuhovi tarjoaa mainiot lähimaastot. Espoon Keskuspuiston metsät ja valaistut ulkoilutiet houkuttelevat lenkkeilemään ja talvisin hiihtoladuille. Espoon puolella Ymmerstassa on tennishalli ja Tuomarilassa mm. sisäjalkapallohalli.

Kartta ja palvelut

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa

Koivuhovi
Minulle saa lähettää YIT Kotien viestejä sähköpostitse

YIT Asuntomyynti

Helsingin Asuntomyynti, Helsinki
Arkadiankatu 2, 00100 Helsinki

yIT asuntomyynti

Helsingin Asuntomyynti, Helsinki
Arkadiankatu 2, 00100 Helsinki

Ota yhteyttä

Lähetä tietosi lomakkeella, niin saat lisätietoja.

Minua kiinnostaa

Koivuhovi
Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä
Sulje
Sulje
Lähetetään...