Myytävät asunnot ja uudiskohteet Kauniaisten Koivuhovissa

Uusia koteja tulossa Kauniaisten Koivuhoviin

Rakennamme Kauniaisten viihtyisään pikkukaupunkiin uusia kerrostalokoteja. Koivuhovin uusi asuinkortteli tulee Ullanmäentielle kivenheiton päähän Koivuhovin juna-asemasta.

Lue lisää

Esittelyssä pian

Alue ja palvelut

  • Viihtyisä naapurusto

    Kauniaisten Koivuhovista tulee viihtyisä ja rauhallinen kolmen taloyhtiön naapurusto. Korttelin yhteisestä sisäpihasta rakennetaan asukkaiden yhteinen olohuone, johon tulee oleskelualueita ja tekemistä kaikenikäisille, muun muassa viljelylaatikoita ja liikuntavälineitä. Autojen pysäköinti viedään pysäköintihalliin ja pihakadut rauhoitetaan kävelijöille. Ensimmäisen taloyhtiön alakerrokseen on suunnitteilla päiväkoti.

  • Sujuvat junayhteydet

    Kauniaisten ja Espoon rajalla sijaitseva Koivuhovi tarjoaa monipuoliset lähipalvelut ja sujuvat liikenneyhteydet eri puolille pääkaupunkiseutua. Junalla hurauttaa muutamassa minuutissa Kauniaisten tai Espoon keskukseen ja Leppävaaraan Sellon kauppakeskukseen noin 10 minuutissa. Helsingin keskustakin on vain puolen tunnin matkan päässä.

    Ulkoilun ja liikunnan ystäville Koivuhovi tarjoaa mainiot lähimaastot. Espoon Keskuspuiston metsät ja valaistut ulkoilutiet houkuttelevat lenkkeilemään ja talvisin hiihtoladuille. Espoon puolella Ymmerstassa on tennishalli ja Tuomarilassa mm. sisäjalkapallohalli.

Kartta ja palvelut

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa

Koivuhovi
Minulle saa lähettää YIT Kotien viestejä sähköpostitse. Viestimme uusista kodeista lähinnä sähköpostilla, joten antamalla sähköpostiluvan varmistat että saat tietoa sinua kiinnostavista alueista ja kodeista.

YIT Asuntomyynti

Helsingin Asuntomyynti, Helsinki
Arkadiankatu 2, 00100 Helsinki

YIT Asuntomyynti

Helsingin Asuntomyynti, Helsinki
Arkadiankatu 2, 00100 Helsinki

Ota yhteyttä

Lähetä tietosi lomakkeella, niin saat lisätietoja.

Minua kiinnostaa

Koivuhovi
Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä. Viestimme uusista kodeista lähinnä sähköpostilla, joten antamalla sähköpostiluvan varmistat että saat tietoa sinua kiinnostavista alueista ja kodeista.
Sulje
Sulje
Lähetetään...