Seinäjoen Ohto - myytävät asunnot

Ennakkomarkkinoinnissa
Vapaat asunnot:

41/41

Asuntokoot:

26 - 90

Talotyyppi:

Kerrostalo

Huoneiden lukumäärä:

1 - 4

Lisätiedot

Uusia komeita koteja Komiakortteliin!

Webinaari

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Seinäjoen Ohto
Asuntoja yhteensä
41 i
Myytävät asunnot
41
Asuntokoot
26 - 90 m²
Huoneiden lukumäärä:
1 - 4
Talotyyppi
Kerrostalo
Hissi
Kyllä
Energialuokka
B2018
Tontti
Valinnainen vuokratontti i
Autopaikkojen lisätiedot
Yhtiön autopaikat sijaitsevat Kiinteistö Oy Komiaparkin omistamalla LPA-alueella. Ohdolle on osoitettu 40 autopaikkaa, joista kaksi ovat vieraspaikkoja. Autopaikkavaihtoehtoina on pihapaikkoja ja autokatospaikkoja Ohdon rakennuksen vieressä sekä autopaikkoja pysäköintihallissa ja kansipaikkoja Suupohjantien varressa sijaitsevassa pysäköintilaitoksessa www.yit.fi/komiaparkki Paikat myydään erillisinä osakkeina.
Autopaikkojen sijainti
Yhtiön autopaikat sijaitsevat Kiinteistö Oy Komiaparkin omistamalla LPA-alueella.
Yhteiset tilat
Irtaimistovarasto, Ulkoiluvälinevarasto, Tekniset tilat
Ota yhteyttä

Kodin sisustaminen

 • YIT-kodin-sisustus

  Uuden kodin sisustus

  Olemme koonneet valmiin valikoiman pintamateriaaleja, joista pääset helposti poimimaan mieleisesi kokonaisuuden tehdessäsi kaupat rakentamisen alkuvaiheessa. Yhteen sointuvat materiaalit ovat arjessa toimivia, kestäviä ja ilmeeltään ajattomia.

 • YIT-muutostyö-keittiö

  Voinko vielä vaikuttaa kotini sisustukseen ja varusteluun?

  Mitä aiemmin teet kaupat, sen laajemmin voit muokata kotiasi materiaalivalinnoilla ja muutostöillä. Kysy näiden kotien aikataulut asuntomyynnistä tai muutostyöasiantuntijalta.

  Lue lisää uuden kodin sisustamisesta

 • YIT Plus Studio - digitaalinen palvelu

  YIT Plus Studio -palvelu

  YIT Plus Studio on digitaalinen palvelu, jolla valitset uuteen kotiisi sisustusmateriaalit ja kodinkoneet. Voit kokeilla, miltä eri materiaalit näyttävät oman kotisi 3D-mallissa. Käyttäjätunnukset saat asuntokaupan yhteydessä.

  Lue lisää Studiosta

Virtuaaliesittely 90 m²

Esitteet

Näin varaat asunnon

VALITSE JA VARAA

Tutustu asuntoihin ja varaa haluamasi asunto. Jos haluat varata useamman asunnon, tee varaus jokaisesta erikseen. Saat sähköpostiisi varausvahvistuksen ja tiedon, mikäli varauksesi on jonossa. Varaus ei vielä sido sinua ostamaan asuntoa. Voit perua tekemäsi varauksen soittamalla asuntomyyntiin.

JOS ASUNTO ON JO VARATTU

Samaan asuntoon voi tulla useita varauksia, mutta voit kuitenkin liittyä jonoon. Saat sähköpostiisi vahvistuksen varauksesta ja sen sijasta jonossa. Jos asunnon ensimmäisenä varannut peruu varauksensa, asunnon osto-oikeus siirtyy jonossa seuraavana olevalle.

ASUNTOKAUPAT

Kun asuntojen myynti alkaa ennakkomarkkinoinnin jälkeen, asuntomyynti on yhteydessä varaajiin. Jos varaamasi asunto on jo myynnissä, eikä asuntoon ole aiempia varauksia, myyjä ottaa sinuun yhteyttä sopiakseen asuntokaupasta. 

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Seinäjoen Ohto
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta sekä tietojani käyttää sähköiseen suoramarkkinointiin. Antamalla luvan varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan asunnon ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

Seinäjoen Asuntomyynti
Ahertajankuja 6, 60100 Seinäjoki
Ota yhteyttä ja sovi henkilökohtainen esittely!