Myytävät asunnot ja uudiskohteet Seinäjoen Komiakorttelissa

Uusi koti viihtyisästä Komiakorttelista

Esittelyssä pian

Video

Alue ja palvelut

 • Seinäjoen Komiakorttelin pihat
  Aktiivista elämää aamusta iltaan

  Komiakorttelin uudet piha-alueet on jaettu toiminnallisiksi kokonaisuuksiksi, jotka innostavat ulkoiluun ja yhdessäoloon. Uusi sisäpihojen ja viheralueiden muodostama asuinalue sijaitsee Joupissa Suupohjantien, Herralankadun ja Pirkkalankadun välisellä alueella.

  Pihat on jaettu kolmeen erilaiseen pihatilaan: pelipihaan, rauhalliseen oleskelu- ja leikkipihaan sekä yhteisölliseen aukioon. Pelipihassa asukkailla on käytössään mm. pelikentät, kiipeilytelineet ja ulkoliikuntavälineet. Rauhallisempi oleskelupiha kokoaa alueen asukkaat yhteisille piknikeille ja auringonottoon. Kasvillisuus luo tästä alueesta suojaisan keitaan.

 • Seinäjoen Komiakorttelin Komia-aukio
  KOmia-aukiolla tavataan naapureita

  Yhteisöllinen Komia-aukio taas on asukkaiden kohtaamispaikka, jota elävöittävät oranssit penkit, vesipatsaat ja värikäs kiveys. Korttelin läpi kulkee vehreä kevyenliikenteen raitti ja pihoille suojaa tuovat puuryhmät. Illan hämärtyessä alueelle syttyvät tunnelmalliset spottivalot. Myös peli- ja oleskelupihat on valaistu. 

  Komiakorttelin piha-alueista järjestettiin ideakilpailu, jonka voitti Omenankukan terälehtiä -suunnitelma. Voittajatyön on suunnitellut työryhmä Inka Norros, Hertta Ahvenainen ja Sanna Sarkama Aalto-yliopistosta. Kilpailun järjestivät yhteistyössä YIT Rakennus Oy ja Seinäjoen kaupunki. 

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Kysy Sirkulta ja Esalta

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Komiakortteli
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta. Antamalla luvan sähköpostimarkkinointiin varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

Seinäjoen Asuntomyynti
Ahertajankuja 6, 60100 Seinäjoki
Ota yhteyttä ja sovi henkilökohtainen esittely!