Myytävät asunnot ja uudiskohteet Oulun Keskustassa

Tervetuloa urbaanin asumisen ytimeen

Koti kaupungin kattojen yllä, keskustan tapahtumat takapihalla ja liikenneasemat lähes kotiovella. Oulun Asemantorneissa olet urbaanien asioiden ytimessä keskustan uuden maamerkin suojassa.

Lue lisää
Koti kaupungin kattojen yllä
Koti kaupungin kattojen yllä
Keskustan tapahtumat takapihalla
Keskustan tapahtumat takapihalla
Liikenneasemat lähes kotiovella
Liikenneasemat lähes kotiovella

Sijainti, sijainti ja sijainti!

Kolme tärkeintä asiaa, jotka säilyttävät asuntosi arvon ovat täällä kohdillaan. Kolmen tornitalon sijainti, sijainti ja sijainti asemanseudun keskipisteenä palveluiden äärellä on ohittamaton etu omalle kodille tai sijoitusasunnolle Asemantorneista.

Parveke arjen yläpuolella

Kaikissa Asemantornien asunnoissa on upeat lasitetut parvekkeet ja korkeat ikkunat, joiden ansiosta valoa on tarjolla maksimaalinen määrä. Ylimpien kerrosten kodeissa on näkymiä kaupungin kattojen ylle ja osasta myös merelle.

Liikkuvan elämän ytimessä

Ainolan puiston lenkkipolut, Raksilan uimahalli, jäähalli ja marketit, keskustan kivijalkaliikkeet ja tapahtumat. Asemantorneissa on helppo asua myös autotta, kun kaikki on lähellä liikenneasemia myöten.

Valoisa ja kompakti kaupunkikoti

Miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys, isot lasitetut parvekkeet, käynti autohallista sisäkautta suoraan hissille, laadukkaat materiaalit ja selkeät pohjaratkaisut. Modernin asumisen mukavuutta parhaimmillaan.

Kehittyvän alueen keskipiste

Asemantorni 3:n yhteyteen on suunnitteilla liike- ja toimistotilaa sekä tilat päivittäistavarakaupalle. Voimakkaasti kehittyvälle asemanseudun alueelle on kaavailtu monenlaisia elämyksiä, tiloja ja palveluita.

Esittelyssä pian

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Oulun Asemantornit
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta. Antamalla luvan sähköpostimarkkinointiin varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

Oulun Asuntomyynti
Paulaharjuntie 20 , 90530 Oulu