Myytävät asunnot ja uudiskohteet Oulun Keskustassa

Tervetuloa urbaanin asumisen ytimeen

Koti kaupungin kattojen yllä, keskustan tapahtumat takapihalla ja liikenneasemat lähes kotiovella. Oulun Asemantorneissa olet urbaanien asioiden ytimessä keskustan uuden maamerkin suojassa.

Ravintolat, kaupat, puistot, harrastuspaikat ja elämykset löytyvät läheltä eikä kauaskaan ole pitkä matka, kun rautatie- ja linja-autoasemat ovat ihan vieressä.

12-kerroksisten tornitalojen kokonaisuus on jatkuvasti kehittyvän asemanseudun alku- ja keskipiste. Paikka, josta on vaivaton lähteä, ihana palata ja helppo pysyä perillä kaupunkielämän sykkeestä.

Suositut Asemantorni I ja Asemantorni II on myyty loppuun. Asemantornien sarjan täydentää Asemantorni III - tutustu muuttovalmiisiin koteihin.

Katso myös myytävät asunnot Oulussa ja myytävät asunnot Telefoonissa.

Koti kaupungin kattojen yllä
Koti kaupungin kattojen yllä
Keskustan tapahtumat takapihalla
Keskustan tapahtumat takapihalla
Liikenneasemat lähes kotiovella
Liikenneasemat lähes kotiovella

Sijainti, sijainti ja sijainti!

Kolme tärkeintä asiaa, jotka säilyttävät asuntosi arvon ovat täällä kohdillaan. Kolmen tornitalon sijainti, sijainti ja sijainti asemanseudun keskipisteenä palveluiden äärellä on ohittamaton etu omalle kodille tai sijoitusasunnolle Asemantorneista.

Parveke arjen yläpuolella

Kaikissa Asemantornien asunnoissa on upeat lasitetut parvekkeet ja korkeat ikkunat, joiden ansiosta valoa on tarjolla maksimaalinen määrä. Ylimpien kerrosten kodeissa on näkymiä kaupungin kattojen ylle ja osasta myös merelle.

Liikkuvan elämän ytimessä

Ainolan puiston lenkkipolut, Raksilan uimahalli, jäähalli ja marketit, keskustan kivijalkaliikkeet ja tapahtumat. Asemantorneissa on helppo asua myös autotta, kun kaikki on lähellä liikenneasemia myöten.

Valoisa ja kompakti kaupunkikoti

Miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys, isot lasitetut parvekkeet, käynti autohallista sisäkautta suoraan hissille, laadukkaat materiaalit ja selkeät pohjaratkaisut. Modernin asumisen mukavuutta parhaimmillaan.

Kehittyvän alueen keskipiste

Asemantorni 3:n alakerrassa on päivittäistavarakauppa ja viereen on tulossa liike- ja toimistotilaa. Voimakkaasti kehittyvälle asemanseudun alueelle on kaavailtu monenlaisia elämyksiä, tiloja ja palveluita.

Esittelyssä pian

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Oulun Asemantornit
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta sekä tietojani käyttää sähköiseen suoramarkkinointiin. Antamalla luvan varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan asunnon ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

Oulun Asuntomyynti
Paulaharjuntie 20, 90530 Oulu
*) 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min kotimaan puheluista