Uudiskohteet ja myytävät asunnot Oulussa

Oulun uudet asunnot

Pohjanlahden rannalla sijaitseva Oulu on Skandinavian pohjoisten alueiden suurin keskus. YIT:n myytävät asunnot Oulussa sijaitsevat ydinkeskustassa ja vehreillä esikaupunkialueilla. Kaupunki on ainutlaatuinen yhdistelmä tulevaisuuden osaamista ja tekemisen tahtoa tieteen, kulttuurin ja teknologian aloilla.

Tutustu myös lähialueisiin ja katso myytävät asunnot Rovaniemellä sekä myytävät loma-asunnot Rukalla ja Ylläksellä.

Esittelyssä pian

Alueelliset kampanjat

Oulun Kaukonraitti

Kaukovainion Kaukonraitin kodit ovat muuttovalmiita. Uudessa asunnossa unohdat hetkessä remonttihuolet ja pihatyöt! Tyylikkään hissitalon tilatehokkaat kaksiot ja kolmiot on suunniteltu sujuvaan ja toimivaan arkeen. Huoneistojen tasokkaaseen varusteluun kuuluvat muun muassa lattialämmitys ja lasitettu parveke. Jäljellä vielä muutamia kaksioita ja kolmioita.

Kun teet kaupat Kaukonraitin kodista 1.2.-31.3.2023 välisenä aikana, niin maksat kaupanteossa vain 2 000 € – ja YIT maksaa vanhan asuntosi välityspalkkion! Tutustu tarkempiin kampanjaehtoihin alla olevan linkin takaa.

TUTUSTU koteihin

Oulun Asemantorni III

Omalle tontille valmistuva 12-kerroksinen talo on vain hissimatkan päässä lähimmästä ruokakaupasta (aukeaa kesällä 2023), joka sijaitsee Asemantorni II:n ja III:n välisen kansipihan alla. Rautatie- ja linja-autoasemat ovat naapurissa, lähimmät ravintolat löytyvät tien toiselta puolelta. Raksilan marketteihin, uima- ja jäähalliin sekä Ouluhallille kävelee parissa minuutissa.

Kun teet kaupat Asemantorni III kodista 1.2.-31.3.2023 välisenä aikana, niin maksat kaupanteossa vain 2 000 € – ja YIT maksaa vanhan asuntosi välityspalkkion! Tutustu tarkempiin kampanjaehtoihin alla olevan linkin takaa.. 

TUTUSTU KOTEIHIN

Oulun Telegrammi

Rennot citykodit hurmaavat korkeatasoisella varustuksellaan ja valoa lisäävillä pohjaratkaisuillaan. Täällä astellaan kauniilla parkettilattialla, kokkaillaan huipputyylikkäässä keittiössä ja nautiskellaan lasitetulla parvekkeella tai iloitaan ranskalaisesta parvekkeesta. Monissa kodeissa on myös oma sauna. Kodit ovat kävelyetäisyydellä keskustan palveluista. 

Kun teet kaupat Telegrammin kodista 1.2.-31.3.2023 välisenä aikana, niin maksat kaupanteossa vain 2 000 € – ja YIT maksaa vanhan asuntosi välityspalkkion! Tutustu tarkempiin kampanjaehtoihin alla olevan linkin takaa.

TUTUSTU KOTEIHIN

Asuntouutiset

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Lue lisää Oulusta

YIT:n myytävät asunnot Oulussa asettuvat kauniin kaupungin uudistuvien alueiden paraatipaikoille. Rakennamme merelliseen Ouluun uusia koteja aivan keskustan tuntumaan sekä hyvien liikenneyhteyksien päähän kaupungin vilskeestä.

Kaukovainio – klassikkolähiön uudet kasvot

Kaukovainion asuinalue uudistuu vauhdilla. Lähiöklassikon muodot muuttuvat, kasvot kirkastuvat ja palvelut paranevat, mutta vehreys säilyy. Sujuvan arjen kehdossa on erinomaiset virkistys-, harrastus- ja ulkoilumahdollisuudet.

Myytävät asunnot Kaukovainiossa ovat kävelymatkan päässä uusista palveluista. Kauppa, koulut, päiväkoti, kirjasto – kaikki tarvittava on lähellä, eikä edes auton omistaminen ole tarpeellista, sillä liikenneyhteydet ovat loistavat.

Keskusta – upeiden Asemantornien urbaania sykettä

Keskustan uudet 12-kerroksiset maamerkit, Asemantornit, sijaitsevat aivan kaupungin ytimessä liikenneasemien ja Ainolan puiston lenkkipolkujen vieressä. Autoa et tarvitse edes harrastuksiin mennessä, kun myös jää- ja uimahalliin pääsee lähes suoraan kotiovelta.

Myytävät asunnot Oulun keskustassa kylpevät valossa. Kompakteissa kodeissa asutaan modernisti kattojen yllä, palvelujen ytimessä ja tapahtumien takapihalla.

Oulun keskustan kohokohdat

Oulussa kohtaavat moderni business- ja matkailukaupunki sekä Pohjois-Pohjanmaan luonnon koskematon rauha. Kaupungin keskusta Rotuaareineen, on eläväinen kaikkina vuodenaikoina. Tapahtumia, palveluita ja huveja riittää torilla, teatterissa, pääkirjastossa, taidenäyttelyssä ja monissa liikkeissä.

Yliopistokaupungin kulttuurielämä on vilkasta. Kulttuuritalo Valveella on festivaaleja, näyttelyitä, teatteriesityksiä ja konsertteja moneen makuun. Lisäksi siellä on kerhoja ja työpajoja kaikenikäisille.

Luonto

Oulun rantapuistojen vehmaus ja suistomaiseman lumo luovat rauhallisen tunnelman, jota harvoin tavoittaa kaupungin ytimessä. Rantaa seuraileva ulkoilutie ja pienet sillat yhdistävät Toivoniemen, Kuusisaaren, Raatinsaaren, Linnasaaren ja keskustaan. Luonto ja ulkoilu ovat kaupungissa vahvasti läsnä.

Talvisin hoidetut hiihtoladut ovat kovassa käytössä ja kesäisin nautitaan uimarannoista ja puistojen kauniista istutuksista. Perämeren karu saaristoluonto on kivenheiton päässä. Kesäisin Hailuodon hiekkadyynisaaren ja Oulun väliä kulkee lautta ja talvisin jään poikki kulkee jäätie.

Liikunta

Oulussa on lukuisia urheilukeskuksia ja liikuntapuistoja, esimerkiksi Heinäpään urheilukeskuksessa on palloilukenttien ja -hallien lisäksi harrastuspaikkoja on keilailun, tenniksen ja jopa laskettelun ystäville. Lasten mieleen on erityisesti sisäaktiviteettipuisto SuperPark ja Nallikarin Vauhtipuisto.

Kansallispuistot

Oulun alueella on useampikin kansallispuisto. Syötteen kansallispuisto on saanut nimensä Suomen eteläisimmän tunturin mukaan, Perämeren kansallispuisto on merellinen kohde veneilijöille ja Rokuan kansallispuiston mielenkiintoiset muodot ovat peräisin mannerjäätikön sulamisesta.

Naapuriopas Lahja

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Oulu
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta sekä tietojani käyttää sähköiseen suoramarkkinointiin. Antamalla luvan varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan asunnon ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

Oulun Asuntomyynti
Paulaharjuntie 20, 90530 Oulu
*) 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min kotimaan puheluista