Vuokrattavat senioriasunnot

Täyden palvelun seniorikoti

Vuokrattava seniorikoti on oiva vaihtoehto, jos et halua sijoittaa asuntoon. Itse sisustamassasi asunnossa elät omalla tyylilläsi, ja käytettävissäsi on hyvät palvelut.


Palvelut ja koti saman katon alla

Seniorikodit sopivat itsenäistä elämää eläville ikäihmisille, jotka haluavat varmistaa sujuvan ja turvallisen arjen. Mielenrauhaa tuottaa tietous, että palveluita on saatavilla tarpeiden mukaan iän karttuessa, ja hoivaa on saa tarvittaessa vuorokauden ympäri.

Esteetön ja turvallinen asunto
Ravintola ja ateriapalvelut
Viihtyisät yhteistilat
Yhteisöllisiä aktiviteettejä
Siivous- ja pyykinhuoltopalvelut
Ympärivuorokautiset hoivapalvelut

Täyden palvelun senioritalo

Aviapolis-rakennus4-1200x710.jpg

Kyseessä ei ole ihan tavallinen vuokra-asunto, sillä täyden palvelun senioritalossa asumisen neliöt ulottuvat oman kodin seinien ulkopuolelle. Talon oma kokki valmistaa maittavia ruokia, joita voi nauttia joko talon ravintolassa tai kotiin kuljetettuna. Senioritaloissamme on helppo tulla tutuksi naapureiden kanssa. Mukavaa kanssakäymistä ja oleskelua varten on lukuisia yhteistiloja sisällä ja suurella pihalla, jossa voi myös seurata päiväkodon lasten leikkejä. Tarjolla on myös erilaisia aktiviteetteja. Arjen ylellisyyttä tuo saunaspa porealtaineen ja takkahuone.


Tarpeiden mukaiset palvelut

Vuokrattavan seniorikodin asukkaalle suunnitellaan tarpeita vastaava asumis- ja hoivapalveluista koostuva palvelukokonaisuus, joka koostuu mm. ateria-, siivous-, pyykki- ja hoivapalveluista. Valittavana on 3 eritasoista palvelupakettia, joita voi täydentää lisäpalveluilla. Tutustu palveluasumisen tukiin, Kelan myöntämiin etuuksiin ja palveluseteliin. Kysy lisätietoja meiltä.

Hopea-palvelupaketti 595 €/kk + asunnon vuokra
- Hoitajapäivystys vuorokauden ympäri
- Palvelusuunnitelma
- Terveys- ja hoitotietojen ylläpito
- Palveluohjaus
- Turvaranneke
- Yhteistilat (esim. sauna, pesula ja oleskelutilat)
- Päivän lehti luettavissa yhteistiloissa
- Viikko-ohjelman mukaiset aktiviteetit
- Lääkkeiden jako
- Kotiavustaminen 1 h x vko
- Huoneiston siivous 2 x kk
- Pyykinpesu 2 x kk
- Lounas päivittäin

Kulta-palvelupaketti 895 €/kk + asunnon vuokra
Pakettiin kuuluu Hopea-palveluiden lisäksi:
- Päivittäinen kotiavustaminen 15 min/pvä
- Pyykinpesu joka viikko

Platina-palvelupaketti 1 495 €/kk + asunnon vuokra
Pakettiin kuuluu Hopea ja Kulta-palveluiden lisäksi päivän kaikki ateriat.

  KYSY LISÄTIETOJA MEILTÄ  


Aviapoliksen senioriasunnot

Korkeatasoisissa ja hyvin varustetuissa vuokrakaksioissa on huomioitu ikääntymiseen liittyvät erikoistarpeet. Esteettömyyttä ja asumisturvallisuutta lisäävät muun muassa: kylpyhuoneen erikoiskalusteet, digitaaliset iLOQ-lukot ja sprinklerijärjestelmä.

Viihtyisät kaksiot sijaitsevat talon 4–6 kerroksessa. Valoisissa asunnoissa on avarat näkymät, modernit avokeittiöt, ranskalainen parveke ja makuuhuoneen yhteydessä esteetön kylpyhuone. Isommissa kaksioissa on vaatehuone.

Kaksioiden vuokrat ovat (sis. vesi ja sähkö):
- 31–32,5 m² 825 €/kk
- 53,5 m² 1 093,80 €/kk

Kuukausikustannus koostuu asunnon vuokrasta ja palvelupaketista. Tutustu myös palveluasumisen tukiin, Kelan myöntämiin etuuksiin ja palveluseteliin. Kysy lisätietoja meiltä.

Aviapolis on maailman äärellä

Vantaalla sijaitsevan Aviapoliksen sijainti on erinomainen kulkuyhteyksiensä ja lähellä sijaitsevien palvelukeskittymien ansiosta. Täällä autottomuus on varteen otettava vaihtoehto. Kauppakeskus Jumbo on lähellä, samoin Viihdekeskus Flamingo. Junan kyydissä pääsee 10 minuutissa lentokentälle ja puolessa tunnissa Helsingin keskustaan.

Lue lisää alueesta täällä

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko vuokrattavista senioriasunnoista?

Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla, niin kerron sinulle lisää.

YIT Asuntovuokraus vuokralaisille
Vuokranantajille
Siru Kääriäinen
Sulje
Lähetetään...