Tampereen Ohjaaja - myytävät asunnot

Ennakkomarkkinoinnissa
Vapaat asunnot:

38/38

Asuntokoot:

23 - 100,5

Talotyyppi:

Kerrostalo, Varasto

Huoneiden lukumäärä:

1 - 4

Lisätiedot

Luontoidylli Epilänharjulla

Webinaari

Asuntoikkuna - kurkista tulevaan kotiisi

Asuntoikkuna on virtuaalinen palvelu, jonka avulla pääset tutustumaan Ohjaajan kotien todenmukaisiin 3D-malleihin. Voit kulkea huoneesta toiseen ja ihastella ikkunoista avautuvia maisemia, sillä 3D-mallissa tuleva kotisi on sijoitettu sitä ympäröivään todelliseen maisemaan. Oman kotisi valintaa voit helpottaa esimerkiksi vertailemalla maisemia eri kerroksissa. Pääset myös vertailemaan erilaisia sisustuksen vakiomateriaaleja. Oletko valmis kurkistamaan unelmiesi kotiin? Linkin palveluun löydät kunkin asunnon kohdalta klikkaamalla napista 3D.

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Tampereen Ohjaaja
Asuntoja yhteensä
38 i
Myytävät asunnot
38
Asuntokoot
23 - 100,5 m²
Huoneiden lukumäärä:
1 - 4
Talotyyppi
Kerrostalo, Varasto
Hissi
Kyllä
Energialuokka
B2018
Tontti
Valinnainen vuokratontti i
Autopaikkojen sijainti
Autopaikat sijaitsevat saman korttelin Kiinteistö Oy Tohlopinrannan Pysäköinnissä. Autopaikkojen osakkeet myydään erikseen.
Yhteiset tilat
Irtaimistovarasto, Talosauna, Kuivaushuone, Pyöränhuoltotila, Tekniset tilat, Kerhohuone/etätyötila
Ota yhteyttä

Kodin sisustaminen

 • YIT-kodin-sisustus

  Uuden kodin sisustus

  Olemme koonneet valmiin valikoiman pintamateriaaleja, joista pääset helposti poimimaan mieleisesi kokonaisuuden tehdessäsi kaupat rakentamisen alkuvaiheessa. Yhteen sointuvat materiaalit ovat arjessa toimivia, kestäviä ja ilmeeltään ajattomia.

 • YIT-muutostyö-keittiö

  Voinko vielä vaikuttaa kotini sisustukseen ja varusteluun?

  Mitä aiemmin teet kaupat, sen laajemmin voit muokata kotiasi materiaalivalinnoilla ja muutostöillä. Kysy näiden kotien aikataulut asuntomyynnistä tai muutostyöasiantuntijalta.

  Lue lisää uuden kodin sisustamisesta

 • YIT Plus Studio - digitaalinen palvelu

  YIT Plus Studio -palvelu

  YIT Plus Studio on digitaalinen palvelu, jolla valitset uuteen kotiisi sisustusmateriaalit ja kodinkoneet. Voit kokeilla, miltä eri materiaalit näyttävät oman kotisi 3D-mallissa. Käyttäjätunnukset saat asuntokaupan yhteydessä.

  Lue lisää Studiosta

360° esittely 1h+kt

Esitteet

Näin varaat asunnon

VALITSE JA VARAA

Tutustu asuntoihin ja varaa haluamasi asunto. Jos haluat varata useamman asunnon, tee varaus jokaisesta erikseen. Saat sähköpostiisi varausvahvistuksen ja tiedon, mikäli varauksesi on jonossa. Varaus ei vielä sido sinua ostamaan asuntoa. Voit perua tekemäsi varauksen soittamalla asuntomyyntiin.

JOS ASUNTO ON JO VARATTU

Samaan asuntoon voi tulla useita varauksia, mutta voit kuitenkin liittyä jonoon. Saat sähköpostiisi vahvistuksen varauksesta ja sen sijasta jonossa. Jos asunnon ensimmäisenä varannut peruu varauksensa, asunnon osto-oikeus siirtyy jonossa seuraavana olevalle.

ASUNTOKAUPAT

Kun asuntojen myynti alkaa ennakkomarkkinoinnin jälkeen, asuntomyynti on yhteydessä varaajiin. Jos varaamasi asunto on jo myynnissä, eikä asuntoon ole aiempia varauksia, myyjä ottaa sinuun yhteyttä sopiakseen asuntokaupasta. 

Kartta ja palvelut

Tohlopinranta

Asuinalueen parhaat palat
 • Upeat järvenrantamaisemat
 • Aktiivista elämää ulkona
 • Rantaraitin puistot ja polut
Tutustu alueeseen
Määränpää:

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Tampereen Ohjaaja
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta sekä tietojani käyttää sähköiseen suoramarkkinointiin. Antamalla luvan varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan asunnon ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

Tampereen Asuntomyynti
Hatanpään valtatie 11, 1. krs, 33100 Tampere
*Puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min kotimaan puheluista