Etsimme sijoitusasuntoosi sopivan vuokralaisen

YIT Asuntovuokraus palveluksessasi

Kun ostat sijoitusasunnon meiltä, voimme aloittaa sopivan vuokralaisen etsimisen jo rakentamisen aikana. Asuntosijoittaminen on sinulle entistä helpompaa!


Sijoitusasunto tuottamaan ensimmäisestä kuukaudesta alkaen

Asuntovuokrauksen asiantuntijat tuntevat asuntosi pintaa syvemmältä - siksi oma vuokrauspalvelumme on ykkönen YIT Kotien vuokraamisessa jo rakennusaikana. Sinun on mahdollista saada vuokralainen sijoitusasuntoosi heti sen valmistuttua, kun teet toimeksiannon ajoissa (noin 4 - 6 kuukautta) ennen asunnon valmistumista. Tällöin vuokratuottoa alkaa kertyä ilman yhtäkään tyhjää kuukautta. YIT Asuntovuokraus hoitaa asuntosi vuokraamisen tehokkaasti vuokrasopimuksen tekemisestä avainten luovuttamiseen asti.

Vuokranvälityspalkkion voi muuten vähentää verotuksessa!

 

icon-1.png  Teemme toimeksiantosopimuksen

Arvioimme vuokratason ja sovimme yhdessä vuokrauksen ehdoista. Asuntosi rakentajana tunnemme sijoitusasuntosi jo entuudestaan ja hyödynnämme asiantuntemustamme vuokramarkkinoista.


icon-2.png  Markkinoimme asuntoasi johtavissa kanavissa

Tuotamme korkealuokkaisen markkinointiaineiston sisältäen laadukkaat kuvat ja tekstit asunnosta ja asuinympäristöstä. Julkaisemme ilmoituksesi suosituimmissa vuokraamisen kanavissa: Oikotie.fi ja Vuokraovi.com.

icon-3.png Etsimme sinulle sopivan vuokralaisen

Haluamme löytää parhaan mahdollisen vuokralaisen sijoitusasuntoosi. Haastattelemme vuokralaisehdokkaat ja esittelemme asuntoasi soveltuville ehdokkaille. Tarkastamme luottotiedot ja esittelemme sinulle yhden tai useampia sopivia ehdokkaita, joista valitset haluamasi vuokralaisen.

icon-4.png Laadimme vuokrasopimuksen

Laadimme vuokrasopimuksen asiantuntemuksella, jotta vuokrasuhde toimisi mahdollisimman hyvin. Halutessasi huolehdimme myös vuokrasopimuksen allekirjoituksista ja käymme sopimusasiat huolellisesti läpi vuokralaisen kanssa.

icon-5.png Luovutamme asunnon vuokralaiselle

Halutessasi luovutamme asunnon avaimet vuokralaiselle sovittuna ajankohtana ja pyydämme asianmukaiset kuittaukset luovutetuista avaimista.

Lue myös mahdollisuudesta vuokrata sijoitusasunto omalle lapselle.


YIT Asuntovuokraus toimii pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Turussa. Tarkemmat tiedot palvelun saatavuudesta saat myyntipäällikkö Siru Kääriäiseltä.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä, niin kerron lisää YIT Asuntovuokrauksesta!

Siru Kääriäinen
Myyntipäällikkö, LKV

Lue myös

Ota yhteyttä

Lähetä yhteystietosi, ja saat lisätietoa uusista myytävistä YIT Kodeista sinua kiinnostavilla alueilla.

Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä
Sulje
Lähetetään...