Ytimessä

Tulevaisuuden elävät, toimivat ja kestävät kaupungit rakennetaan yhdessä. Johtavana kaupunkikehitysyrityksenä haluamme käydä sidosryhmiemme kanssa jatkuvaa keskustelua kaupunkien tulevaisuudesta. Tervetuloa mukaan rakentamaan huomisen kaupunkeja!

Pahoittelemme, ei tuloksia tällä hakukriteerillä.

#kaupunki2020

Tutustu asiantuntijoidemme johdolla siihen, miten tulevaisuuden kaupunkeja rakennetaan sekä millaisia kaupungit ovat tänään ja huomenna!

Verkkokauppa muuttuu: palvelulliset nettikaupat tulevat

Kaupallinen johtaja Pirjo Aalto kertoo kaupan muutoksesta nettikaupan kehittyessä.

Lähiöiden tulevaisuus 2020-luvulla

Kaavakehityspäällikkö Karoliina Hartiala kertoo, miten lähiöt kehittyvät 2020-luvulla ja miksi on tärkeää, että lähöitä ja niiden arvoa kehitettäisiin ja ylläpidettäisiin.

Raideliikenne 2020-luvulla

Väylärakentamisen johtaja, Jarkko Salmenoja, kertoo miten hiilidioksidipäästöjen vähentämistavoitteet avittavat kiskoliikenteen kehittämistä.

Taloyhtiöiden korjausvelka kasvaa – mikä neuvoksi?

YIT Talon Tekniikan toimitusjohtaja Sampo Kautto uskoo, että tehtyjen peruskorjausten laajuus ja oikeat energiaratkaisut ovat ratkaisevassa asemassa asumiskustannusten nousun hillinnässä.

Digitalisaatio rakennusalalla 2020-luvulla

YIT:n asumisen kehitysjohtaja Marko Oinas kertoo, miten digitalisaatio ja rakentamisen teollistuminen tulevat etenemään 2020-luvulla.

Asumisen tarpeet moninaistuvat: Toive helppoudesta

Asiakkuuksista ja asumisen palveluista vastaava johtaja Pekka Helin uskoo, että 2020-luvulla kuluttajien asumisen tarpeet tulevat moninaistumaan. Kaikkia asukkaita yhdistää toive helppoudesta. 

Sulje
Lähetetään...