Väylät, radat ja sillat

Väylät, radat ja sillat

Rakennamme ja korjaamme kaikki liikenneväylät – väylärakentaminen on ydinosaamistamme.

Olemme Suomen suurimpia katuinfran rakentajia

Rakennamme ja korjaamme liikenneväyliä ja toteutamme erilaisia siltaratkaisuja liikenteelle, jalankulkijoille, vesistöille ja rautateille. Meillä on pitkä kokemus tie-, katu-, liikennetunneli-, rata-, liikenneväylä- ja siltarakentamisesta sekä monipuolisesta väyläsuunnittelusta. Rakennamme uutta ja lisäksi korjaamme vanhaa. Toteutamme projektit joustavasti ja asiakkaiden tarpeiden mukaisesti esimerkiksi suunnittele ja toteuta -hankkeina, allianssihankkeina tai elinkaarimalleina. Pystymme myös yhdistämään asiakkaan avustamisen kaavoituksen suunnittelussa väylärakentamisen hankkeisiin.

Hyvän rakennushankkeen takana on oikein valittu toteutusmuoto

Hankemallioppaasta vinkit toteutusmuodon valintaan

Rakennusurakan toteutusmuodolla on merkitystä hankkeen onnistumisen kannalta. Hankemallioppaasta löydät eri hankemallit, millaiseen hankkeeseen kyseinen malli soveltuu sekä hankemallin hyödyt ja haasteet. Lataa hankemalliopas, jotta osaat valita hankkeellesi oikean toteutusmuodon.

Lataa hankemalliopas

Väylähankkeet tukevat kaupunkien hyvinvointia

Tuemme kaupunkien kehitystä ja mahdollistamme ihmisten ja tavaroiden liikkumisen kaupunkien välillä. Toimiva infra on kannattava investointi. Palvelumme kattavat kaiken ratojen, raitioteiden, maanteiden, katujen, satamien ja sillanrakentamisessa tarvittavan – pohjanvahvistustöistä, louhinnoista ja tunneleista aina kunnallistekniikkaan, ympäristörakentamiseen ja kunnossapitoon. Toteutamme myös meluaidat teiden ja ratojen varsille sekä erilaiset maanrakennus- ja pohjarakennustyöt. Kalustomme on laaja ja osaamisemme monesta eri rakentamisen osa-alueesta mahdollistaa monimuotoistenkin väylähankkeiden suunnittelun ja rakentamisen.

Väylän rakennusta

Ota yhteyttä

Yhteydenottolomake

Kuvailethan asiasi tarkasti, jotta oikea tiimi osaa vastata sinulle. Voit myös lähettää suoraan viestiä infra@yit.fi.

Toimiala
Toivon yhteydenottoa