Kaupunkirakentaminen laaja-alaisesti

Kaupunkirakentaminen laaja-alaisesti

Me rakennamme kaupunkien infraa, jotta ihmisten, talouden ja yhteiskunnan kestävä eläminen sujuu entistä helpommin.

Kaupunkirakentaminen on yhteistyötä

Kaupunkirakentaminen tehdään eri toimijoiden yhteistyönä. Ilmastonmuutos vaikuttaa kaupunkeihin ja sen myötä vaatimukset vastuulliselle ja kestävälle infralle lisääntyvät. Monimuotoinen kaupunki palvelee kaikkia sen asukkaita arjessa. Kaupunkirakentaminen kehittää kaupunkeja ja mahdollistaa esimerkiksi hyvät urheilumahdollisuudet, viihtyisät viheralueet, hyvät kulkuyhteydet kävelijöille, pyöräilijöille ja liikenteelle sekä tarvittavan määrän pysäköintipaikkoja. Myös satamien ja rantojen rakentaminen on olennainen osa kaupunkirakentamista.

Rakennustyömaan työntekijöitä kerrostalon edessä
Hyvän rakennushankkeen takana on oikein valittu toteutusmuoto

Hankemallioppaasta vinkit toteutusmuodon valintaan

Rakennusurakan toteutusmuodolla on merkitystä hankkeen onnistumisen kannalta. Hankemallioppaasta löydät eri hankemallit, millaiseen hankkeeseen kyseinen malli soveltuu sekä hankemallin hyödyt ja haasteet. Lataa hankemalliopas, jotta osaat valita hankkeellesi oikean toteutusmuodon.

Lataa hankemalliopas

Kaupungit tarvitsevat kaupunkirakentamista

Kaupunkeihin muuttaa jatkuvasti lisää ihmisiä, jotka kulkevat töihin, kotiin ja erilaisiin harrastuksiin. Tämän pitää tapahtua sujuvasti ja siksi kaupunkia pitää rakentaa sekä korjata. On tärkeää, että kaupungin eri osat ovat yhteydessä toisiinsa ja siihen tarvitaan infrastruktuuria. Puhdas vesi, toimiva jätevesihuolto, päästötön julkinen liikenne ja energia ovat kaupungeille elintärkeitä. Rakennusliikkeenä voimme olla osa vastuullisen yhteiskunnan rakentumista kehittämällä hankkeita, joiden avulla kaupunki voi kasvaa ja kehittyä entisestään, ympäristö huomioiden. Kaupunkirakentaminen tehdään yhdessä suunnittelijoiden, rakentajien, yritysten ja kaupunkilaisten välillä.

Ota yhteyttä

Yhteydenottolomake

Kuvailethan asiasi tarkasti, jotta oikea tiimi osaa vastata sinulle. Voit myös lähettää suoraan viestiä infra@yit.fi.

Toimiala
Toivon yhteydenottoa