Toimistotilat

Uuden ajan uudet toimistot

Ajattelu ja toimintatavat ovat monella tapaa murroksessa. Asiantuntijatyön osuus suhteessa muihin työtapoihin kasvaa ja työpisteiden käytännöllisyys tulee ottaa huomioon jo suunnittelussa. Toimiston merkitys sosiaalisena ympäristönä kasvaa samalla kun työskentelypaikkojen valikoima laajenee.

Yhteystiedot

Uuden ajan toimistotilat ja työympäristöt

Tulevaisuuden tuomat muutokset ovat vaikuttaneet myös YIT:n tapaan toimia. Fokus on entistä enemmän räätälöidyissä ratkaisuissa, joissa viihtyvyys ja tuottavuus kulkevat käsi kädessä. Kahvilan tai kotisohvan lisäksi myös toimisto voi tarjota joustavaa ja viihtyisää työtilaa ja erilaisia työpisteitä. Yritykset haluavat samalla erottua ja luoda viihtyisyyttä brändinsä näköisillä tiloilla. Toimistotiloissa korostuvan sosiaalisen ympäristön merkityksestä voit lukea lisää täältä.

Yrityksen toimintaympäristö on kokonaisuus, joka muodostuu tilojen toimivuudesta, palveluista ja sijainnista. Olosuhteet vaikuttavat merkittävästi henkilöstön työtehoon sekä viihtyvyyteen, yrityksen tila- ja palveluratkaisut yrityksen toimintaan. Meillä YIT:llä on pitkä kokemus ja ammattitaito yrityskohtaisten tila- ja palveluratkaisujen kehittämisessä. Emme pelkästään rakenna kiinteistöjä ja vuokraa neliöitä, vaan tarjoamme aina yksilöllisen ratkaisun.

Toimistojen yhteyshenkilöt

Tuula Klemetti
Toimitilojen vuokratarjouspyynnöt ja toimistojen vuokraus
Petra Karimies
Asiakaspäällikkö, toimistot
Susanne Väänänen
Asiakaspäällikkö, Toimistot

Yhteydenottolomake

Kuvaile tarpeesi mahdollisimman tarkasti viestikenttään, jotta viestisi ohjautuu oikealle henkilölle.

Sulje
Sulje
Lähetetään...