Linjasaneeraus viiden vuoden takuulla

YIT Talon Tekniikka on korjausrakentamiseen erikoistunut yritys, joka toteuttaa
laajasti erilaisia peruskorjausurakoita taloyhtiöille. Linjasaneerauksen yhteydessä voimme toteuttaa mm. vesikatto-, ikkuna-, julkisivu- ja piharemontit. Toimintamme keskittyy pääosin pääkaupunkiseudulle.


Kiinteistöjen vaativatkin remontit toteutetaan pitkällä kokemuksella. YIT Talon Tekniikalta löytyy vahvaa osaamista kaikista hankemuodoista aina suunnittelusta toteutukseen.

”Putkiremontti voi olla positiivinen kokemus"

Mallitila

Koko koti kuntoon kerralla

Ajatuksena kodin muidenkin tilojen päivitys putkiremontin yhteydessä? Onnistuu! Taloyhtiön remontin yhteydessä on helppo toteuttaa laajempikin huoneistoremontti tai vaikka päivittää keittiö oman maun mukaan.

Mallitila rakennetaan kätevästi taloyhtiön tiloihin, jossa on esillä taloyhtiön urakanmukaiset tuotteet ja lisähintaisia vaihtoehtoja.

Ihmisiä taloyhtiön kokouksessa

Aktiivinen viestintä koko projektin ajan

Yksi tärkeimmistä tekijöistä onnistuneessa remontissa on ajankohtainen tiedottaminen. Kaikki projektin osapuolet pysyvät ajan tasalla sähköisen palvelun avulla. Tarvittaessa tiedotteet on mahdollista saada myös perinteisesti paperisena.

Remontti alkaa kattavasta infotilaisuudesta, jossa esitellään urakan sisältö ja käytännöt. Remontin käynnistymisen jälkeen etenemisestä tiedotetaan viikottain.

Näin tehtiin energiaremontti ja linjasaneeraus kokonaispakettina

Espoo Kivenlahdessa parannetaan Asunto-osakeyhtiö Kivenlukon energiatehokkuutta samalla kun tehdään laaja putkiremontti. Taloyhtiön energiajärjestelmä uusitaan moderniksi maalämmön, aurinkoenergian ja poistoilmantalteenoton yhdistelmäksi. Lue lisää.

Tutustu esitteeseemme

Yhteystiedot

Aki Haapalahti
YIT Talon Tekniikka Oy
Toimitusjohtaja
Matias Korhonen
Myynti ja hankekehitys
Otto Dimitrow
Tarjouslaskenta
YIT Talon Tekniikka Oy
Tarjouspyynnöt ja hankinta
Jarno Kaarre
Tuotanto
Riikka Suvela
Markkinointi ja viestintä
Tomi Luukka
Palvelutoiminta
Alessia Guidastri
Taloushallinto

Laskutustiedot

Pyydämme lähettämään YIT Talon Tekniikan laskut ensisijaisesti verkkolaskuina.
Operaattorimme (Maventan) välittäjätunnus on 003721291126.
Verkkolaskutusosoite: 003726500134

Laskuja voi toimittaa myös paperisena osoitteeseen:                                                YIT Talon Tekniikka Oy / 26500134
PL 100, 80020 Kollektor Scan