Työllämme on viiden vuoden takuu

Olemme erikoistuneet taloyhtiöiden linjasaneerauksiin. Olipa kyseessä putkiremontti tai laajempi kokonaisuus taloyhtiönne korjaamiseksi, luotamme laadukkaaseen osaamiseemme. Siksi annamme työllemme viiden vuoden takuun. Pystymme toteuttamaan linjasaneeraushankkeenne kaikilla erilaisilla urakkamuodoilla. Mikäli taloyhtiönne valitsee urakkamuodoksi yhteistyömallin, nimeämme teille jo suunnitteluvaiheessa oman yhteyshenkilön vastaamaan henkilökohtaisesti remonttinne koordinoinnista. Tämän helpommaksi ei remontin toteutus enää tule.

Tuhansien remonttien mies

Anna meidän hoitaa taloyhtiönne remontti. Yli 100 vuotta rakentamisen osaamista varmistaa juuri sinulle ja taloyhtiöllesi parhaan mahdollisen tavan toteuttaa vaativimmatkin remontit. Onnistuneeseen remonttiin kuuluu asukkaiden tarpeiden huomioiminen alusta loppuun, aina suunnittelusta luovutukseen. Siirry Sampo Kauton blogiin

”Putkiremontti voi olla positiivinen kokemus"

Näin putkiremontti etenee


Isokin remonttikokonaisuus on selkeä projekti, kun se toteutetaan vaiheittain. Satojen putkiremonttien kokemuksella olemme luoneet tehokkaan ja toimivan kokonaisuuden putkiremontin toteuttamiseen, joka huomioi asukkaan.

Lue lisää

 

 • Valmistautuminen remonttiin

  Putkiremonttiin valmistautuminen
 • Remontin toteutus

  Putkiremontin toteutus
 • Yhteydenpito remontin aikana

  Yhteydenpito asukkaisiin remontin aikana
 • Muutto valmiiseen kotiin – takuuaika alkaa

  Muutto valmiiseen kotiin putkiremontin jälkeen
Ihmiset katsomassa esitettä

Koko koti kuntoon kerralla

Ajatuksena kodin muidenkin tilojen päivitys putkiremontin yhteydessä? Onnistuu! Jos haluat korottaa samalla kotisi muutakin laatutasoa, saat meiltä vaikka keittiöremontin toteutuksen samalla.

Mallikalustenäyttely rakennetaan kätevästi taloyhtiösi tiloihin, missä on esillä sekä taloyhtiön valitsemat kalusteet ja varusteet että vaihtoehtoisia tuotteita.

Ihmisiä taloyhtiön kokouksessa

Aktiivinen viestintä koko projektin ajan

Pidämme kaikki putkiremontin osapuolet ajan tasalla hankkeen alusta loppuun. Ymmärrämme, että tiedontarve on jokaisella asukkaalla erilainen, siksi meillä on tiedotukseen käytössämme monipuolisesti eri kanavia: puhelut ja tekstiviestit, sähköposti, kirjeposti, asukastilaisuudet ja sähköinen palvelusivusto. Kanavat ovat asukkaan valittavissa. Pidämme myös asukkaan omaiset ja läheiset informoituna remontista haluttaessa.

Tiedotamme aktiivisesti remontista viikottain ja aina tilanteen vaatiessa.

Tutustu esitteeseemme

Yhteystiedot

Aki Haapalahti
Toimitusjohtaja YIT Talon Tekniikka Oy
Matias Korhonen
Myynti ja hankekehitys
Otto Dimitrow
Tarjouslaskenta
Jori Kuikka
Tuotanto
Riikka Suvela
Markkinointi ja viestintä
Tomi Luukka
Palvelutoiminta
Alessia Guidastri
Taloushallinto

Laskutustiedot

Pyydämme lähettämään YIT Talon Tekniikan laskut ensisijaisesti verkkolaskuina.
Operaattorimme (OpusCapita Group Oy:n) välittäjätunnus on E204503.
Verkkolaskutusosoite: 003726500134

Paperilaskutus:
YIT Talon Tekniikka Oy /ostolaskut, PL 58123, 00063 Laskunet