Paikalliset sivut:
YIT Group

YIT Talon Tekniikka on helppo ja joustava kumppani yli sadan putkiremontin kokemuksella ja yli sadan vuoden rakentamisen osaamisella. Vahvuuksiamme ovat projektinhallinta, asukaslähtöinen toimintatapa sekä sitoutunut ja palveleva henkilökunta.

Lue ajankohtaiset uutiset ja mielenkiintoiset blogit

Paremmat putkiremontit viiden vuoden takuulla

Toteutamme kerrostalojen vaativatkin remontit vahvalla kokemuksella sekä rakentamisen osaamisella. Korkealaatuinen urakointipalvelumme perustuu vahvaan kokemukseen urakoinnista, projektinjohdosta, suunnittelusta, valvonnasta ja työnjohdosta sekä yli 100 vuoden rakentamisen osaamiseen rakennusalalta.

Tärkeä osa remonttiamme on asukkaan kuunteleminen sekä palvelu. Näin teemme yhdessä onnistuneen remontin sekä varmistamme parhaan mahdollisen asukaskokemuksen. Käytössämme on nykyaikaiset viestinnän sähköiset palvelut ja jokaiselle remontillemme on nimetty asiakaspalveluvastaava, joka on helposti asukkaiden tavoitettavissa.

Vastuullinen työtapa, rehellisyys, aikatauluissa pysyminen ja laatu ovat meille kunnia-asioita kaikissa urakoissamme. Vastaamme laadusta myös urakan jälkeisissä velvollisuuksissa. Koska tämä periaate on meille tärkeä, lupaamme tekemillemme remonteille viiden vuoden takuun. 

Meiltä löytyy vahvaa osaamista kaikista urakoiden toteutusmuodoista. Voimme auttaa jo remonttinne suunnitteluvaiheesta lähtien löytämään taloyhtiöllenne parhaan tavan toteuttaa yhdessä remontti.

Tarjoamme myös monipuoliset LVI- ja sähköhuoltopalvelut. Ammattitaitoiset huoltomiehemme ovat käytössänne nopeallakin aikataululla pääkaupunkiseudulla.

Putkiremontit

Julkisivuremontit

Kattoremontit

Kaavoitus ja lisärakentaminen

LVIS-huoltopalvelut

Putkiremontin vaiheet
Hyvä tietää putkiremonttiin lähdettäessä

Milloin ja miten taloyhtiössä päätetään putkiremontista? - Parhaimman lopputuloksen taloyhtiöt saavat, kun päättävät remontista hyvissä ajoin suunnitelmallisesti PTS:n (pitkän tähtäimen suunnitelma) ja kuntoarvion perusteella. Taloyhtiön hallitus valmistelee ja esittelee remontin eri vaihtoehdot ja yhtiökokous tekee päätöksen putkiremontin aloittamisesta ja toteutustavasta.

Mitä rahoitusvaihtoehtoja putkiremontille on olemassa? - Perinteisesti taloyhtiö hakee putkiremontin rahoitukseen pankkilainaa. Hyvä rahoituksen täydentäjä on myös täydennysrakentaminen tai taloyhtiön etukäteen keräämät varat. Jos taloyhtiössänne on kiinnostusta täydennysrakentamiseen, me YIT:llä keskustelemme mielellämme taloyhtiöllänne olevan rakennusoikeuden ostamisesta, kaavoittamisesta, täydennysrakentamisesta ja uusien osakkeiden myymisestä.

Kuka vastaa suunnittelusta ja kenen vastuulla on suunnitelmien pätevyys putkiremontissa? - Tämä riippuu urakan toteutusmuodosta. YIT pystyy toteuttamaan urakan taloyhtiön valitsemalla urakkamuodolla ja pystyy myös tarvittaessa vastaamaan suunnittelustakin. Lue lisää urakkamuodoista sanastostamme.

Mitä asukkaan täytyy tehdä remontin valmisteluvaiheessa? - Asukkaan kannattaa osallistua asukasinfoon sekä seurata aktiivisesti remonttiin liittyvää viestintää ja toimia sen mukaisesti.

Keneltä saan tarvittaessa lisätietoa ja apua remontin aikana? - YIT:n remonteissa on nimetty asiakaspalveluvastaava, joka on helposti tavoitettavissa ja vastaa kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Miksi YIT Talon Tekniikka? - YIT Talon Tekniikka on luotettava kumppani yli sadan putkiremontin kokemuksella sekä yli sadan vuoden rakentamisen osaamisella ja remonttiemme viiden vuoden takuulla.

Tarkempi kuvaus YIT Talon Tekniikan putkiremontin toteutuksesta

Ota yhteyttä meihin ja tehdään yhdessä teille parempi putkiremontti!

Tarjouspyynnöt
(laskenta@yit.fi)

Asiakaspalvelu
(asiakaspalvelu.talontekniikka@yit.fi)

Aki Haapalahti
Aluepäällikkö
Tomi Luukka
Tuotantopäällikkö
Tommi Vienonen
Kehitys- ja markkinointipäällikkö
Sampo Kautto
Toimitusjohtaja

Osoite:
Panuntie 11, PL 36
00620 Helsinki

Laskutusosoite:
Pyydämme lähettämään laskut ensisijaisesti verkkolaskuina.
Operaattorimme (OpusCapita Group Oy:n) välittäjätunnus on E204503.
Verkkolaskutusosoite: 003726500134

Paperilaskutus:
YIT Talon Tekniikka Oy /ostolaskut, PL 58123, 00063 Laskunet

Sulje
Lähetetään...