YIT teollisuusrakentaminen

Energia- ja teollisuusrakentaminen

Toteutamme luotettavasti erilaiset teollisuusrakentamisen kohteet yhteistyökumppaniemme kanssa. 

Voimalaitokset, teollisuuslaitokset ja tuotantotilat ammattitaidolla

Olemme tehneet energia-, tuotantotilojen ja teollisuuslaitosten rakentamista toimintaa häiritsemättä vaativissakin ympäristöissä. Ymmärrämme asiakkaan prosessin ja teollisuuslaitoksen pysähtymättömän toiminnan merkittävyyden. Monipuolisen ja soveltuvan kalustomme sekä osaavan henkilöstömme avulla voimme toteuttaa asiakkaan tarpeen mukaisen lopputuloksen. Projektinhallintajärjestelmämme ansiosta tiukatkin kustannus- ja aikataululupauksemme pitävät. Työturvallisuus on meille ykkösasia.

Henkilö lukemassa ohjeita rakennustyömaalla
Hyvän rakennushankkeen takana on oikein valittu toteutusmuoto

Hankemallioppaasta vinkit toteutusmuodon valintaan

Rakennusurakan toteutusmuodolla on merkitystä hankkeen onnistumisen kannalta. Hankemallioppaasta löydät eri hankemallit, millaiseen hankkeeseen kyseinen malli soveltuu sekä hankemallin hyödyt ja haasteet. Lataa hankemalliopas, jotta osaat valita hankkeellesi oikean toteutusmuodon.

Lataa hankemalliopas

Yhteistoiminta teollisuusrakentamisessa

Parhaan tuloksen saamme, kun pääsemme vaikuttamaan energia- ja teollisuusrakentamisen ratkaisuihin jo suunnitteluvaiheessa. Olemme saaneet kohteidemme toteutuksessa merkittäviä kustannussäästöjä yhdenmukaistamalla rakenteita, korvaamalla maanrakennuksen kevennykset stabiloinnilla sekä toteuttamalla saumattoman rakenteen liukuvalamalla. Yhteistoiminnalliset hankemallit ovatkin osoittautuneet teollisuusrakentamisessa erinomaisiksi. Allianssimalli on erityinen vahvuutemme ja olemme voittaneet palkintoja allianssihankkeistamme.

Tutustu allianssiin

Ota yhteyttä

Yhteydenottolomake

Kuvailethan asiasi tarkasti, jotta oikea tiimi osaa vastata sinulle. Voit myös lähettää suoraan viestiä infra@yit.fi.

Toimiala
Toivon yhteydenottoa