Uuden asunnon ostajan opas

Matka uuteen kotiin voi alkaa

Kokosimme kattavan tietopaketin, joka auttaa YIT Kodin ostamisessa olitpa asuntokauppojen konkari tai ensiasunnon ostaja. Kysy lisätietoja asuntomyyntimme asiantuntijoilta!


YIT Kodissa yhdistyvät laatu, tyyli ja palvelu 

Asuntojen suunnittelussa panostamme pohjaratkaisuihin ja tyylikkyyteen, ekologisen elämäntyylin mahdollistamiseen, taloyhtiön yhteisten tilojen toimivuuteen sekä pihojen viihtyvyyteen. Uusissa taloissa energiatehokkuus ja moderni talotekniikka ovat vakiona – ja kaikki remontit ovat kaukana tulevaisuudessa. 

Polku YIT Kotiin kulkee selkeiden askeleitten kautta. Oma asuntomyyntimme auttaa sinua ostamisen kaikissa vaiheissa henkilökohtaisesti rakennusajasta alkaen. Tehtyäsi kaupat saat käyttöösi myös YIT Plus -verkkopalvelun, joka on kotisi kattava tietopankki ja palvelukanava. 

Uuden kodin rahoitus ja aikaisen ostajan edut 

Pääset YIT Kodin omistajaksi melko pienelläkin pääomalla hyödyntämällä rahoituksessa joustavaa yhtiölainaa. Edullinen 20 % rahoitusetumme taas mahdollistaa asunnon oston jo rakennusaikana, jolloin saat valita asunnon laajemmasta valikoimasta ja voit halutessasi toteuttaa suuriakin sisustusunelmia. Sinulle jää myös reilusti aikaa vanhan asunnon myymiseen ja loppurahoituksen järjestämiseen. 

Oma osio ensiasunnon ostajalle 

Ensimmäisen oman asunnon ostaminen on erityisen jännittävää. Mitä kannattaa huomioida asunnon valinnassa, entä kuinka hyödyntää veroedut ja miten rahoittaa uusi koti? Valmistelimme ensiasunnon ostajille kokonaan oman osion, joka vastaa juuri heitä useimmin askarruttaviin kysymyksiin.  

Liity Kotipiiriin, saat tietoa suunnitteilla olevista asunnoista 

Kerromme jo aikaisessa vaiheessa, minne tulemme rakentamaan uusia asuntoja. Jättämällä yhteystietosi Kotipiiri-asiakasrekisteriin saat ensimmäisten joukossa tiedon suunnitelmien etenemisestä ja pääset varaamaan itsellesi mieluisimman asunnon heti, kun se on mahdollista. Liity Kotipiiriin heti! 

Uuden kodin ostaja, tutustu myös näihin: 

Miten tontin omistusmuoto vaikuttaa asunnon hintaan ja asumiskustannuksiin 

Varainsiirtoveron määrä ja maksaminen 

YIT Plussan palvelutori on uniikki etu 

Naapurioppaat – kokemuksia aidoilta asukkailta 

 

YIT Koti sosiaalisessa mediassa

Lue myös

Ota yhteyttä

Lähetä yhteystietosi, ja saat lisätietoa uusista myytävistä YIT Kodeista sinua kiinnostavilla alueilla.

Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä
Sulje
Lähetetään...