Hyvä tietää

Uudiskohteen ostaminen

Uuden kodin ostamiseen liittyy monta selvitettävää asiaa. Kodin ostajan on hyvä tietää mikä on tulevan asuintalon tontin omistusmuoto ja energialuokitus sekä kuinka nämä vaikuttavat asumiskustannuksiin. Hyvä tietää -osiosta löydät tietoa tontin omistusmuodosta, varainsiirtoverosta, energiatehokkuudesta ja siitä miksi uusi koti on ekologinen valinta. YIT Asuntomyynti auttaa mielellään kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä.

Taloyhtiön tontin omistusmuoto vaikuttaa asunnon hintaan ja asumiskustannuksiin. Tontti voi olla joko taloyhtiön omistama tai vuokratontti.  Lue lisää tontin omistusmuodosta » 

 

Uutta kotia ostaessa tulee maksaa varainsiirtovero. Nuoren ensiasunnon ostajan on mahdollista saada vapautus varainsiirtoveron maksamisesta. Lue lisää varainsiirtoverosta »

 

Uuden kodin asumiskustannukset ovat helposti ennakoitavissa. Luemistä uuden asunnon hinta asumiskustannukset koostuvat. »

 

Energiatodistuksesta saat tärkeää tietoa taloyhtiön energiatehokkuudesta ja sen vaikutuksesta asumiskustannuksiin. Lue lisää energiatodistuksesta »

 

Uudiskohteen ympäristöystävällisyyteen vaikuttavat monet tekijät. Lue lisää ekologisesta asumisesta »

Ota yhteyttä

Lähetä yhteystietosi, ja saat lisätietoa uusista myytävistä YIT Kodeista sinua kiinnostavilla alueilla.

Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä
Sulje
Lähetetään...