Paikalliset sivut:
YIT Group

Ratojen rakentaminen

Junaradat, raitiotiet ja kiskotyöt

Rakennamme uutta ja korjaamme sekä vahvistamme vanhaa rataverkostoa jatkuvasti. Raideverkko vaatii jatkuvaa kunnossapitoa ja uusimista.
Sen on kestettävä nykyinen käyttökapasiteetti, mutta pystyttävä myös vastaamaan yhä nopeampien junien tuomiin uusiin teknisiin vaatimuksiin. Varsinaisten ratatöiden lisäksi teemme asemia, raitiovaunulinjoja sekä yksityisraiteita teollisuuden tarpeisiin.

Teemme kokonaisvaltaisesti kaikki radan päällys- ja alusrakentamiseen liittyvät raidetyöt sekä uudis- että korjausrakentamisessa. Ratatyöt pienistä korjaustöistä aina suuriin hankekokonaisuuksiin ovat alaamme.

Toijala-Turku välisen rataosan peruskorjauksena urakoimme ponttiseiniä, kallioankkureita, stabilointia, vastapenkereitä ja maisemointia sekä vihertöitä.
Helsingin Ilmalan ratapihalla poistimme vanhat raiteet ja teimme uusille raiteille perustukset, paalutukset ja asennuksen. Rautateiden pintarakentamisen lisäksi rakennamme asemat ja rautatiesillat, esimerkkinä Helsinki-Lahti -oikorata Kytömaan rautatiesiltaa.

Yhteydenottolomake

Kuvaile tarpeesi mahdollisimman tarkasti viestikenttään, jotta viestisi ohjautuu oikealle henkilölle. Voit myös lähettää suoraan viestiä osoitteeseen infra@yit.fi.

Toimiala
Aihe
Toivon yhteydenottoa
Sulje
Sulje
Lähetetään...