Sillan rakentamisen ammattilainen

Sillan rakentaminen on ammattitaitomme ydintä.


Siltarakentamisen asiantuntijoidemme ammattitaidolla pystymme toteuttamaan pienet ja suursillat, vesistö- ja rautatiesillat, olipa rakennusmateriaalina puu, betoni tai teräs.

Olemme vuosikymmenien ajan, rakentamalla ja korjaamalla siltoja, luoneet kulkuyhteyksiä niin tienkäyttäjille, jalankulkijoille kuin pyöräilijöillekin. Osaamme toteuttaa siltarakennusprojektit ilman suurempaa haittaa liikenteelle. Toteutamme sillan rakentamisen myös ympäristörajoitusten mukaan, luontoa huomioiden. Sillan rakentaminen ja korjaaminen vilkkaassa kaupunkiympäristössä on vahvuutemme. Suurissa raidealliansseissamme rakennetaan ja korjataan useita siltoja. Raide-Jokerissa rakennetaan 11 uutta siltaa. Kruunusillat-raitiotien yhteydessä rakennetaan tai uusitaan 5 siltaa, kuten Suomen pisin silta, Kruunuvuorensilta, jolla on 200 vuoden käyttöikävaatimus. Siltarakentamisen esimerkkinä kaupunkiympäristössä toimii myös Hämeensilta Tampereella.

Hyödynnämme siltarakennuksessa kehittämiämme ja käyttämiämme menetelmiä myös muussa infrarakentamisessamme, kuten pysäköintilaitoksissa ja muissa vaativissa betonirakenteissa. Tästä esimerkkinä jännitystyöt.

Siltarakentamisen osaaminen käytössä myös korjaustöissä

Käytämme silta- ja rakenneosaamistamme sekä pitkäaikaista kokemustamme ja näkemystämme hyödyksi myös siltojen kaikentyyppisissä korjaustöissä. Esimerkiksi pelkästään Raide-Jokerissa tehdään 9 eritasoista sillankorjausta, siltarakennuksen lisäksi. Ylläpidämme ja hoidamme myös suurta osaa Suomen maanteiden silloista osana kunnossapitomme työtä.

Ota yhteyttä

Yhteydenottolomake

Kuvailethan asiasi tarkasti, jotta oikea tiimi osaa vastata sinulle. Voit myös lähettää suoraan viestiä infra@yit.fi.

Toimiala
Toivon yhteydenottoa