Urheilurakentaminen

Rakennamme erilaisia urheiluhalleja monenlaisiin tarpeisiin ja olemme betonirakentamisen erikoisosaaja.


Parannamme liikuntamahdollisuuksia. Elinkaaren aikaisten kestävien energiaratkaisujen lisäksi, ympäristön huomioiminen rakentamisen aikana on oleellinen osa urheilurakentamista.

Meiltä onnistuu urheiluhallin ja jäähallin rakentaminen monenlaisiin tarpeisiin. Olemme toteuttaneet muun muassa uimahalleja, jäähalleja, jalkapallohalleja sekä hiihtoareenoita ja -tunneleita, kuten Kuopion Kuntolaakson, Laaksolahden jalkapallohallin ja Malmin jäähallin. Olemme mukana myös Myllypuron jääurheilukeskus -hankkeessa.

Jalkapalloilija ja pallo nurmikolla

Rakennamme myös liikuntakeskuksia sekä monitoimihalleja

Liikuntakeskuksissa voimme yhdistää saman katon alle palloilukentät, yleisurheilumahdollisuudet, uimahallit, ryhmäliikuntasalit, kuntosalit, pukuhuone-, katsomo- ja ravintolatilat, kuten Mäkelänrinteen uimahallissa ja palloilukeskuksessa. Rakentamamme Kupittaan palloiluhalli on palkittu vuoden liikuntapaikkana. Olemme myös rakentaneet Kuopion Kuntolaakson, joka on Suomen toiseksi suurin uimahalli. Sen yhteydessä uudistimme myös jäähallin. Monitoimihalleihin olemme rakentaneet messutilojen lisäksi sisäurheilukenttiä, mukaan lukien muun muassa pukuhuone-, seminaari- ja ravintolatilat. Esimerkkinä Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen laajennus.

Ihmisiä työmaatoimistossa

Allianssissa toimitaan yhdessä

Allianssimalli on rakennushankkeissa käytettävä hankemalli, jossa hankkeen osapuolet vastaavat projektin suunnittelusta ja rakentamisesta sekä jakavat riskit ja hyödyt.

Tutustu allianssiin

Ota yhteyttä

Yhteydenottolomake

Kuvailethan asiasi tarkasti, jotta oikea tiimi osaa vastata sinulle. Voit myös lähettää suoraan viestiä infra@yit.fi.

Toimiala
Toivon yhteydenottoa