Kalliotilojen sisustus

Olemme maanalaisen rakentamisen monipuolinen ammattilainen.


Maanalainen rakentaminen on varteenotettava vaihtoehto, kun tonttineliöt ovat rajatut tai rakennusluvat rajoittavat muuten maanpäällisen rakennuksen kokoa.

Referensseihimme kuuluvat monenlaiset kalliotilojen sisustuskohteet ja tekniset laitokset, kuten pysäköinti-, voima- ja vesihuoltolaitokset sekä urheilupaikat. Kalliolouhinnan jälkeen kalliotilat viimeistellään asiakkaan turvallista ja toimivaa loppukäyttöä varten.

Toteutamme kalliotilojen sisustuksen pitkällä kokemuksella

Kalliotilojen sisustus suunnitellaan ja rakennetaan aina tarpeiden ja toiveiden mukaiseksi. Tunnelien sisutustyöt ovat osa maanalaisen rakentamisen palveluamme. Hallitsemme niin suuret kuin pienemmätkin projektit ja olemme tottuneet toimimaan haastavissa kaupunkiolosuhteissa. Olemmekin toteuttaneet useita kohteista ydinkeskustoissa. Maanalaisten tilojen laajentamisessa alaspäin yhdistyvät usein erikoispohjarakentaminen ja -louhinta sekä korjaus- ja betonirakentaminen. Tarjoamme monipuolista osaamista maanalaisen rakentamisen ja sisustamisen eri vaiheisiin.

Kellaritilojen käyttötarkoitusten muutokset 

Kaupunkien kasvamista rajoittaa usein pula tonttimaasta. Ratkaisu tilatarpeeseen on rakennusten laajentaminen maan alle. Kellaritilojen käyttötarkoitusten muutoskohteissa rakennuksia jatketaan alaspäin, jolloin maanalaisia tiloja saadaan suurennettua ja otettua hyödyllisempään ja tehokkaampaan käyttöön. Maanalaisiin tiloihin voidaan rakentaa esimerkiksi huolto- ja pysäköintitiloja

Rakensimme Aviapoliksen juna-aseman, joka on Suomen ensimmäinen maanalainen juna-asema.

Ota yhteyttä

Yhteydenottolomake

Kuvailethan asiasi tarkasti, jotta oikea tiimi osaa vastata sinulle. Voit myös lähettää suoraan viestiä infra@yit.fi.

Toimiala
Toivon yhteydenottoa