Elämisen iloa Mölymäellä

Linnun laulu, lasten nauru, katsomon kohaus, sateen ropsaus, sähköauton suhaus… Kuopion Mölymäelle mahtuu elämisen ääniä – tuo sinäkin omasi! Ensimmäinen YIT Kotien kerrostalo on jo muuttovalmis.

Hilipasun piässä kaikesta. Lähipalveluihin on puolisen kilometriä, keskustaan ja torikahville on kävelymatka. Bussin kyydissä pääsee mukavasti minne mielii ja omalla autolla yhdessä hujauksessa moottoritielle.

Ommoo aikoo. Jätä taaksesi työläät remontit ja raskaat pihatyöt. Asetu aloillesi Mölymäen mahtaviin maisemiin kukkulan kuningaspaikalle. Modernissa korttelissa on tilaa oleskella, liikkua ja harrastaa. Kuopion keskuskenttä on naapurissa ja Kallaveden liplattelu lähes kuuloetäisyydellä.

Pysyhän kuulolla! Ilmoittaudu asiakasrekisteriimme. Saat tietoa Mölymäelle rakennettavista asunnoista ensimmäisten joukossa. Voit myös seurata kuulumisia Mölymäen ääni -blogista.

Mahtavat maisemat
Mahtavat maisemat
Viihtyisät pihat
Viihtyisät pihat
Urheilullinen ilmapiiri
Urheilullinen ilmapiiri

Esittelyssä pian

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Mölymäki
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta. Antamalla luvan sähköpostimarkkinointiin varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

Kuopion Asuntomyynti
Ajurinkatu 20 LH 4, 70110 Kuopio