20.2.2019
  • Mölymäki
  • YIT Koti

Kevättä rinnassa - piha mielessä

HELMIKUU 2019

Mölymäessä on vielä talvista, mutta suunnittelupöydällä YIT Kotien pihoilla kevät on parhaimmillaan! Lasten leikin lisäksi siellä hoidetaan hyötypuutarhaa, kokataan, grillataan, käydään piknikillä ja oleillaan rennosti yhdessä.

Teemme Mölymäkeen aivan uudenlaisia asukaspihoja, joissa jokaiselle löytyy mieleinen paikka. Kortteleiden suunnittelusta vastaa kuopiolainen arkkitehtitoimisto Arkkityypit Oy. Arkkitehti Saara Repo kuvailee asukaspihoja seuraavasti.

– Korttelipihojen suunnittelun lähtökohtana on yhteisöllisyys. Perinteisten oleskelu- ja leikkipaikkojen lisäksi pihoilla on kolme teemaa: aktiivinen, sosiaalinen ja hiljainen piha. Aktiivisella alueella voi muun muassa harjoittaa lavaviljelyä, huoltaa harrastusvälineitä ja kuntoilla, ensimmäisen rakennusvaiheen pihalla on pihakeittiö ja hiljaisella pihalla voi oleskella esimerkiksi riippukiikussa ja meditoida. Ideana on, että alueet ovat korttelin kaikkien asukkaiden käytössä, lisäksi jokaiseen taloon on suunnitteilla jokin yhteistila. Koristekasvien lisäksi pihoilla on hyötykasveja, kuten omenapuita ja marjapensaita, Repo kertoo.

Korttelin ensimmäisen talon eli keskuskentän naapurissa sijaitsevan Kohauksen suunnitelmat ovat valmiit. Katso ja ihastu uudella tavalla kotimuotoiltuihin asuntopohjiin täällä. Talon tontti on valinnainen vuokratontti, jonka ansiosta omaan ja ihan uuteen kotiin pääsee pienemmälläkin pääomalla. Lue lisää turvallisesta vuokratontista täältä.

Hyvää kevättalvea, pysy kuulolla!

 

 

Ota yhteyttä

Lähetä yhteystietosi, ja saat lisätietoa uusista myytävistä YIT Kodeista sinua kiinnostavilla alueilla.

Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä
Sulje
Lähetetään...