Nimi-idea tuli koiralenkillä

Aloitetaan Kohauksella

Mölymäen ensimmäisen talon, Kuopion Kohauksen, kotisuunnitelmat ovat valmiit! Keskuskentän naapuriin tulevan talon ylimmistä kerroksista näkyy Kallavedelle asti. Lähipalveluihin on lyhyt kävelymatka. Keskusta on hilipasun piässä, ja sinne pääsee myös bussin kyydissä. Pysäkkikin on melkein kotiovella. Moottoritielle ajaa autolla hujauksessa.

Nautinnollisia koteja

Kohauksen kodit (25,5–93,5 m²) on tasokkaasti varustettu sälekaihtimia myöten. Olohuone ja keittiö muodostavat avaran tilan yhdessäoloon ja ruokailuun. Ajattoman tyylin viimeistelevät integroidut kodinkoneet: astianpesukone, jääkaappipakastin ja induktiokeittotaso. Oleskelutila jatkuu lasitetulle parvekkeelle tai sisäpihalle avautuvalle terassille. Osassa koteja on oma sauna, jossa löylytellä kiireet mielestä. Tutustu hienoihin yksityiskohtiin ja arjen luksukseen, klikkaudu Kohaukseen.

Moderneja mukavuuksia

Talon tekniikka ja palvelut sujuvoittavat elämän mukavaksi. Portaita voi kävellä kunnon kohotukseksi ja hissi kulkee kotiovelta autohalliin. Postissa käynnin sijaan paketit voi hakea ja postittaa kotiportaan Smartpost-pakettiautomaatilla. Oma eteinen pysyy siistinä, kun koiran tassut, lasten kuravaatteet ja saappaat voi huuhtaista puhtaiksi alakerran kurapisteessä. Kaapeli-tv ja laajakaistaliittymä ovat tietenkin valmiina. Viihtyisälle pihalle on luvassa mukavaa tekemistä ja oleskelupaikkoja kaiken ikäisille.

Nimi-idea koiralenkillä

Kohauksen nimi on peräisin viime kesän alussa järjestämästämme nimikilpailusta. Kohaus-ehdotus tuli lääketieteen opiskelija Tommi Vilpunaholta. Perusteluksi hän mainitsi katsomosta kuuluvan äänen, joka linkittyy hyvin viereiseen stadioniin. Ääneen liittyvänä substantiivina sana sopi hänen mielestään hyvin myös alueen nimeen, jossa on ääniin liittyvä osa.

Nimiehdotus oli niin mainio, että nimesimme ensimmäiseksi rakennettavan talon Kuopion Kohaukseksi. Ja mikä parasta, Vilpunahon nimi-idea pohjautuu mukavaan muistoon.

– Olin viime vuonna rauhallisena, nättinä kevätiltana koiran kanssa lenkillä. KUPSin peli taisi olla käynnissä. Yhtäkkiä yleisöstä kuului kohaus – sellainen ihastusääni maalista tai ainakin sen toiveesta, hän muistelee hetkeä, johon nimiehdotus perustuu.

– Mölymäki on mielenkiintoinen paikka. Palvelut ovat lähellä ja ydinkeskusta on sopivan matkan päässä. Kallavesi on lähellä ja Hermanninrantaan on lyhyt matka, samoin Valkeisenlammelle.

Vilpunaho voisi harkita muuttamista Mölymäelle valmistuviin uusiin koteihin. Hän käy katsomassa pelejä, joten uuden stadionin läheisyys olisi mieleinen. Etenkin, jos siitä tulee tapahtumapaikka myös muille tilaisuuksille.

Kuulemisiin Mölymäeltä!