Myytävät asunnot ja uudiskohteet Kuopion Puijonlaaksossa

Puijonlaakso – ihan huippu!

Huippusujuvaa arkea

Yhdellä Kuopion arvostetuimmalla asuinalueella arki luistaa. Puijonlaaksosta löytyy kauppakeskus, päiväkoteja, kouluja, kirjasto, ravintoloita, kauppoja ja hyvät julkiset kulkuyhteydet. Kuopion torille laskeudutaan kolmisen kilometriä.

Happirikasta elämää

Puijon luonnonsuojelualueelta löytyy ikivanhaa aarniometsää, kuusikoita ja lehtoja, joissa suomalaisen sielu ja mieli lepää. Löytöretkiä hyvään oloon voi tehdä lukuisia pururatoja, hiihtolatuja ja luontopolkuja pitkin.

Ihan huiput harrastukset

Lenkkeilypolut, hiihtoladut, pyöräilyreitit, Sammakkolammen ulkoilualue ja uimaranta, pesäpallostadion, frisbeegolfrata, uimahalli, keilahalli, ratsastuskeskus...Puijonlaaksossa ja sen läheisyydessä olevien harrastuspaikkojen lista on liikuttavan pitkä.

Hyviä näkymiä huipulle

Taivaanpankontien pohjoispäähän on tulossa kolme 8-kerroksista taloa, joissa asutaan rauhallisissa kaupunkikodeissa metsän keskellä. Alustavat asuntokoot ovat 25–100 m2, ylimpien kerrosten asunnoista on näkymiä Puijon torniin.

Esittelyssä pian

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Puijonlaakso
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta sekä tietojani käyttää sähköiseen suoramarkkinointiin. Antamalla luvan varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan asunnon ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

Kuopion Asuntomyynti
Itkonniemenkatu 29 e, 70500 Kuopio