Myytävät asunnot ja uudiskohteet Kuopion Puijonlaaksossa

Puijonlaakso – ihan huippu!

Huippusujuvaa arkea

Yhdellä Kuopion arvostetuimmalla asuinalueella arki luistaa. Puijonlaaksosta löytyy kauppakeskus, päiväkoteja, kouluja, kirjasto, ravintoloita, kauppoja ja hyvät julkiset kulkuyhteydet. Kuopion torille laskeudutaan kolmisen kilometriä.

Happirikasta elämää

Puijon luonnonsuojelualueelta löytyy ikivanhaa aarniometsää, kuusikoita ja lehtoja, joissa suomalaisen sielu ja mieli lepää. Löytöretkiä hyvään oloon voi tehdä lukuisia pururatoja, hiihtolatuja ja luontopolkuja pitkin.

Ihan huiput harrastukset

Lenkkeilypolut, hiihtoladut, pyöräilyreitit, Sammakkolammen ulkoilualue ja uimaranta, pesäpallostadion, frisbeegolfrata, uimahalli, keilahalli, ratsastuskeskus...Puijonlaaksossa ja sen läheisyydessä olevien harrastuspaikkojen lista on liikuttavan pitkä.

Hyviä näkymiä huipulle

Taivaanpankontien pohjoispäähän on tulossa kolme 8-kerroksista taloa, joissa asutaan rauhallisissa kaupunkikodeissa metsän keskellä. Alustavat asuntokoot ovat 25–100 m2, ylimpien kerrosten asunnoista on näkymiä Puijon torniin.

Esittelyssä pian

Osallistu kyselyyn!

Puijonlaaksossa elämä luistaa kuin Iivon suksi. Suunnittelemme Puijon huippuympäristöön uusia moderneja kaupunkikoteja luonnonmetsän keskelle. Nyt voit vaikuttaa siihen, millaisissa kodeissa Taivaanpankontiellä asutaan.

Kyselyyn vastaaminen vie muutaman minuutin ja vastauksesi käsitellään nimettömänä ja luottamuksellisesti. Huippua, kun autat!

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Puijonlaakso
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta. Antamalla luvan sähköpostimarkkinointiin varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

Kuopion Asuntomyynti
Ajurinkatu 20 LH 4, 70110 Kuopio

YIT Asuntomyynti

Kuopion Asuntomyynti
Ajurinkatu 20 LH 4, 70110 Kuopio

Ota yhteyttä

Lähetä tietosi lomakkeella, niin saat lisätietoja.

Minua kiinnostaa
Puijonlaakso
Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä. Viestimme uusista kodeista lähinnä sähköpostilla, joten antamalla sähköpostiluvan varmistat että saat tietoa sinua kiinnostavista alueista ja kodeista.
Sulje
Lähetetään...