Myytävät asunnot ja uudiskohteet Kuopion Puijonlaaksossa

Suunnitteilla uusia YIT Koteja Puijonlaaksoon

Kaikki palvelut kotisi lähellä

Puijonlaakson alue on aina ollut arvostettua asuinaluetta ja alueen palvelut ovatkin vertaansa vailla. Kotisi läheltä löytyy kaikki arjessa tarvittavat palvelut; lähikaupat, postipalvelut, pankkiautomaatti, lääkärikeskus, yliopistollinen sairaala, apteekki, kirjasto, päiväkoti, koulut sekä vanhusten palvelukeskus. Melkein kotiovelta pääset hyppäämään bussiin, joka vie sinut keskustaan tai muihin kaupunginosiin, jopa naapurikyliin. Kuopion kuuluisalle torille ”Maailman navalle” pääset muutamassa minuutissa pyöräillen tai reippaillen kävelyteitä pitkin.

Luonto ja loistavat liikuntamahdollisuudet

Ulkoilumaastot Puijonlaaksossa ovat omaa luokkaansa. Sammakkolammen ympäristö ja Puijon upeat metsät suorastaan kutsuvat ulkoilemaan ja nauttimaan raikkaasta ilmasta ja luonnon rentouttavasta vaikutuksesta. Alueelta löytyy vaihtoehdot niin kilpaurheilijoille kuin omaksi iloksi liikkuvillekin. Ei tarvitse hypätä autoon siirtyäkseen liikuntapaikoille, kun kaikki löytyy kotiportilta; hiihtoladut, luistelukentät, lenkkipolut, uimarannat ja jopa hyppyrimäki huimapäille. Tutustu uusiin koteihin ja tule esittelyyn.

Esittelyssä pian

Kartta ja palvelut

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa

Puijonlaakso
Minulle saa lähettää YIT Kotien viestejä sähköpostitse. Viestimme uusista kodeista lähinnä sähköpostilla, joten antamalla sähköpostiluvan varmistat että saat tietoa sinua kiinnostavista alueista ja kodeista.

YIT Asuntomyynti

Kuopion Asuntomyynti, Kuopio
Ajurinkatu 20 LH 4, 70110 Kuopio

YIT Asuntomyynti

Kuopion Asuntomyynti, Kuopio
Ajurinkatu 20 LH 4, 70110 Kuopio

Ota yhteyttä

Lähetä tietosi lomakkeella, niin saat lisätietoja.

Minua kiinnostaa

Puijonlaakso
Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä. Viestimme uusista kodeista lähinnä sähköpostilla, joten antamalla sähköpostiluvan varmistat että saat tietoa sinua kiinnostavista alueista ja kodeista.
Sulje
Lähetetään...