Myytävät senioriasunnot

Turvallinen ja viihtyisä senioriasunto

Hyvä seniorikoti mahdollistaa itsenäisen elämän iän karttuessa. Palvelujen läheisyys tekee arjen mukavaksi. Tutustu ja ihastu YIT:n esteettömiin seniorikoteihin.


Myytävät senioriasunnot

Omaksi ostettavia senioriasuntojamme yhdistävät palvelujen läheisyys, sujuvat kulkuyhteydet ja esteettömyys. Uuden talon moderni tekniikka, kuten ovipuhelin ja hissiyhteys autohalliin, tekevät arjen helpoksi. Tutustu ja ihastu myytäviin senioriasuntoihimme!

Voit myös etsiä asuntohaun avulla tavallisia myytäviä asuntoja mieleiseltäsi paikkakunnalta. Kun toimit hyvissä ajoin, voit tehdä valitsemaasi kotiin muutostöinä turvallista asumista tukevia ratkaisuja.   


Rovaniemen Kiela

Modernin viherkylän ympärillä ovat Rovaniemen keskustan monipuoliset palvelut. Kemijoen ulkoilureitit ja kuntoilupaikat ovat lyhyen kävelymatkan päässä. Autottomalla sisäpihalla on aktiviteettejä moneen makuun. Oleskelualueiden lisäksi esteettömässä korttelissa on grillaus- ja kuntoilualue sekä petankkikenttä. Autohalliin pääsee mukavasti hissillä. Remonttivapaiden ja valoisien kotien pohjaratkaisut ovat avaria. Osassa koteja on oma sauna.

Lue lisää Kielasta ja korttelin kodeista >>


Seinäjoen Komiakortteli

Lajissaan lakeuksien ensimmäinen puistomainen kortteli sijaitsee Joupissa hyvien kulkuyhteyksien, monipuolisten palveluiden ja ulkoilumaastojen lähellä. Talojen pihoilla on erilaisia teematiloja rentouttavaan yksinoloon ja mukavaan puuhasteluun yhdessä. Esteettömän korttelin sydän on Komia-aukio penkkeineen ja vesipatsaineen. Komiakorttelin koteihin on saatavilla siivousta, pyykin huoltoa, terveys- ja hoivapalveluita. Monipuolisessa kotivalikoimassa on myös saunallisia koteja.

Tutustu Komiakorttelin koteihin täällä >>