Radat, väylät ja sillat

Radat, väylät ja sillat

Rakennamme ja korjaamme kaikki liikenneväylät

Väylärakentaminen on vankka osaamisalueemme. Meillä on pitkä kokemus tie-, katu-, rata-, liikenneväylä- ja siltarakentamisesta sekä monipuolisesta väyläsuunnittelusta. Rakennamme uutta ja lisäksi korjaamme vanhaa. Toteutamme projektit joustavasti ja asiakkaiden tarpeiden mukaisesti joko kokonaisprojekteina, ST-urakoina, allianssihankkeina tai elinkaarimalleina. Tuemme kaupunkien kehitystä ja mahdollistamme ihmisten ja tavaroiden liikkumisen kaupunkien välillä. Toimiva infra on kannattava investointi. 

Palvelumme kattavat kaiken ratojen, raitioteiden, maanteiden, katujen, satamien ja sillanrakentamisesta tarvittavan – pohjanvahvistustöistä, louhinnoista ja tunneleista aina kunnallistekniikkaan, maisemointiin ja teiden kunnossapitoon. Toteutamme myös meluaidat teiden ja ratojen varsille sekä erilaiset maanrakennus- ja pohjarakennustyöt.

Lue lisää liikenneväylähankkeistamme

OTA YHTEYTTÄ INFRAAN

Yhteystiedot-sivulta löydät Infrapalveluiden vastuuhenkilöiden yhteystiedot. Voit myös jättää meille tarjouspyynnön tai muun kysymyksen, niin otamme sinuun yhteyttä.

 

     Yhteystiedot     

Yhteydenottolomake

Kuvailethan asiasi tarkasti. Voit myös lähettää suoraan viestiä infra@yit.fi. Muistathan, että YIT on myynyt Pohjoismaiden päällystys- ja kiviainesliiketoiminnat Peabille.

Toimiala
Toivon yhteydenottoa
Sulje
Lähetetään...