Paikalliset sivut:
YIT Group

Liikenneväylät ja siltarakentaminen

Liikenneväylät ja siltarakentaminen

YIT:llä on pitkä kokemus liikenneväylä- ja siltarakentamisesta. Toteutamme projektit joustavasti ja asiakkaiden tarpeiden mukaisesti joko kokonaisprojekteina, ST-urakoina tai elinkaarimalleina. Palvelumme kattavat kaiken teiden, katujen, satamien ja siltojen rakentamisessa tarvittavan – pohjanvahvistustöistä, louhinnoista ja tunneleista aina kunnallistekniikkaan, maisemointiin ja kunnossapitoon.

 

Ratarakentaminen
Ratarakentaminen

Raideverkko vaatii jatkuvaa kunnossapitoa ja uusimista. Sen on kestettävä nykyinen käyttökapasiteetti, mutta pystyttävä myös vastaamaan yhä nopeampien junien tuomiin uusiin teknisiin vaatimuksiin.

Rakennamme uutta ja vahvistamme vanhaa rataverkostoa. Toijala-Turku välisen rataosan peruskorjauksena urakoimme ponttiseiniä, kallioankkureita, stabilointia, vastapenkereitä ja maisemointia sekä vihertöitä. Helsingin Ilmalan ratapihalla poistimme vanhat raiteet ja teimme uusille raiteille perustukset, paalutukset ja asennuksen. Rautateiden pintarakentamisen lisäksi rakennamme asemat ja rautatiesillat, esimerkkinä Helsinki-Lahti -oikorata Kytömaan rautatiesiltaa.

Tie- ja katurakentaminen
Tie- ja katurakentaminen

Liikenne sujuvaksi taitavalla tie- ja katurakentamisella

Toteutamme laajalla osaamisellamme ja erikoiskalustollamme niin pienen kuin suurenkin mittakaavan liikenneväylähankkeita kaikkialla Suomessa. Espoon Leppävaarassa parannamme Kehä I:n sujuvuutta nelivuotisessa suurhankkeessa. Louhimme Suomen leveimmän tietunnelin sekä rakennamme siltoja, katuja, liittymiä, kulkukäytäviä ja meluaitoja. Ammattitaitomme ja panostus turvalliseen työskentelyyn mahdollistavat rakentamisen haasteellisissa olosuhteissa, keskellä asutusta ja vilkkainta liikennettä.

Siltarakentamisen ammattilainen

Vuosikymmenien ajan olemme rakentamalla ja korjaamalla siltoja luoneet kulkuyhteyksiä niin tienkäyttäjille, jalankulkijoille kuin rautatieliikenteellekin. Sillanrakennusyksikkömme ammattitaidolla pystymme toteuttamaan pienet ja suursillat, vesistö- ja rautatiesillat, olipa rakennusmateriaalina puu, betoni tai teräs. Käytämme silta- ja rakenneosaamistamme sekä pitkäaikaista kokemustamme ja näkemystämme hyödyksi siltojen kaikentyyppisissä korjaustöissä.

Siltojen rakentamisessa tarjoamme useita vaihtoehtoja kokonaisvastuu-urakoista omiin räätälöityihin toteutusvaihtoehtoihin. Hyödynnämme siltarakentamisessa kehittämiämme ja käyttämiämme menetelmiä myös muussa infrarakentamisessamme, kuten pysäköintilaitoksissa ja muissa vaativissa betonirakenteissa.

Yhteydenottolomake

Kuvaile tarpeesi mahdollisimman tarkasti viestikenttään, jotta viestisi ohjautuu oikealle henkilölle. Voit myös lähettää suoraan viestiä osoitteeseen infra@yit.fi.

Toimiala
Aihe
Toivon yhteydenottoa
Sulje
Sulje
Lähetetään...