Vuokraa uudeksi asunnoksesi YIT Koti

Kolme askelta vuokralaiseksi YIT Kotiin

YIT Asuntovuokrauksen palvelu säästää aikaasi ja asiantuntemuksemme tekee vuokrakodin hankkimisesta turvallista. Yhdistämme tehokkaasti toisilleen sopivat vuokralaiset ja kodit!


icon-1.png  Tutustu vuokrattaviin asuntoihin

Tutustu YIT Kotien valikoimaan netissä ja etsi itseäsi miellyttävä asunto. Valikoimamme laajenee jatkuvasti, joten kannattaa kurkistaa sivuille usein. Voit myös ottaa jo tässä vaiheessa yhteyttä, sillä kaikki vuokrakotimme eivät ehdi verkkosivuille saakka.

Nyt vuokrattavissa olevia koteja


Jos et tarvitse uutta asuntoa heti, suosittelemme syventymään tuleviin vuokrakoteihin. Ne ovat vasta suunnittelupöydältä lähteneitä tai jo rakenteilla olevia asuntoja.

YIT Kodin vuokraaminen onnistuu myös ennen talon valmistumista, jolloin sinulle jää mukavasti aikaa valmistautua muuttoon ja irtisanoa vanha asunto - etkä maksa vuokraa kahteen osoitteeseen samaan aikaan.

Tulevia vuokrakoteja

 

icon-2.png  Anna meidän palvella 

Kun löydät vuokra-asuntohausta kiinnostavan kohteen, ota meihin rohkeasti yhteyttä. Aluksi pyydämme sinua täyttämään esitietolomakkeen itsestäsi sekä lupaa tarkastaa luottotietosi. Sitten autamme sinua valitsemaan itsellesi sopivan asunnon.

Vuokranvälityksemme perustuu vahvaan asiantuntemukseen, kokemukseen sekä henkilökohtaiseen palveluun – emme tuhlaa aikaasi työläisiin ja kankeisiin hakuprosesseihin. Yhdistämme vuokralaiset ja kodit parhaalla mahdollisella tavalla.

Kutsumme sinut tutustumaan vain potentiaalisiin, valikoituihin koteihin. Näytämme asunnot korkeintaan muutamalle ihmiselle. Isot yleisnäytöt eivät kuulu yksilöllistä palvelua korostavaan tapaamme toimia.

 

icon-3.png  Laadimme vuokrasopimuksen

Kun vuokrasuhteesta on sovittu, laadimme vuokrasopimuksen, joka huomioi sekä vuokralaisen että vuokranantajan oikeudet ja vastuut. Käymme sopimuksen sisällön huolellisesti läpi kanssasi ennen allekirjoittamista.

Varaamme aikaa kysymyksillesi niin, että tiedät esimerkiksi, mitkä asunnon kunnossapitoon liittyvät asiat kuuluvat sinun hoidettavaksesi ja mitkä vuokranantajan. Vastuiden selkeys luo perustan hyvin toimivalle vuokrasuhteelle.

Useimmat vuokralaiset haluavat nykyään allekirjoittaa vuokrasopimuksen sähköisellä allekirjoituksella, mutta asioiden hoitaminen onnistuu halutessasi myös kasvokkain YIT Asuntovuokrauksen toimistolla.

 

Kiinnostaisiko sinua lukea lisää?

vuokrattavan YIT kodin edut

Usein kysytyt kysymykset

Ota yhteyttä

YIT Asuntovuokraus
Palvelemme arkisin klo 9 - 12

Lue myös