YIT Kodin edut vuokralaiselle

Huoletonta vuokraamista ja elämänlaatua

YIT Asuntovuokraus huolehtii ammattitaidolla vuokralaisen asunnon hankkimisen. Laadukkaissa vuokrakodeissamme voit luottaa huoneiston kuntoon ja keskittyä elämästä nauttimiseen.


Uusia ja ajanmukaisia asuntoja

Vuokrattavat YIT Kodit ovat useimmiten vastavalmistuneita tai uudenveroisia, jolloin pääset nauttimaan uuden asunnon parhaista puolista. On ihanaa olla huoneiston ensimmäinen asukas, kun kaikki on upouutta ja säihkyvän puhdasta. Asunnon varustus on tasokas tiskikoneesta hyvään ilmanvaihtoon, ja asumista haittaavat taloyhtiön remontit ovat kaukana edessäpäin.

Uudessa asunnossa saat täyden vastineen vuokralle. Pohjaratkaisu on yleensä tehokas ja talon yhteiset tilat helpottavat arkea. Pienempikin asunto riittää, kun esimerkiksi kaikkea pyykkihuoltoa ei tarvitse sulloa omaan kylpyhuoneeseen.

Kun asunnossa on parveke ja taloyhtiön pihapiiri huolellisesti suunniteltu, viihtyisä käyttötila jatkuu myös oman kodin seinien ulkopuolelle. Kerrostalossa myös monet asiat hoidetaan puolestasi kuten pihojen ja istutusten siistimiset, lumityöt sekä monet asumisenaikaiset kotisi huoltotyöt.

YIT Koti mahdollistaa ekologisen elämäntyylin. Uudet talot ovat energiatehokkaita ja hyödyntävät modernia tekniikkaa. Ympäristöystävällisyys on huomioitu suunnittelussa niin, että esimerkiksi kierrättäminen on tehty helpoksi.

Korkealaatuista asumista

Rakennamme asuntoja yli 100 vuoden kokemuksella asiakkaille, jotka kiittävät kotiensa tasokkuutta. Kaikki YIT Kodit toteutetaan korkeiden laatuvaatimusten mukaisesti ja asukkaalle se tuntuu nykyaikaisuutena sekä asumisen huolettomuutena.

Vuokralaisena sinulla on käytössäsi YIT Plus -palvelukanava, jossa säilyvät esimerkiksi kodinkoneiden käyttöohjeet, hoituvat huoltopyynnöt ja onnistuu yhteydenpito esimerkiksi naapureiden kanssa. YIT Plussan palvelutorilta pääset tilaamaan arkeasi helpottavaa apua siivouksesta pyörähuoltoon.

Kysy lisää asumisesta Naapurioppailta, jotka ovat YIT Kotien aitoja asukkaita.

Palveleva asunnonvälityksen ”matchmaker”

YIT Asuntovuokraus hoitaa luottamuksella ja ammattitaidolla asuntosijoittajien omistamien YIT Kotien vuokrausta. Toimimme siis vuokranvälittäjinä rakentamillemme asunnoille, jotka tunnemme syvällisesti.

Palvelumme ydin on löytää tehokkaasti täydellinen pari - yhdistää toisilleen sopivat vuokralainen ja koti. Siksi emme järjestä asunnoista massanäyttöjä, vaan kutsumme esittelyyn vain muutamia ihmisiä, joiden toiveisiin uskomme asunnon vastaavan.

Kun löydämme sinulle parhaan mahdollisen kodin, laadimme vuokrasopimuksen ja käymme sen huolellisesti läpi kanssasi ennen allekirjoittamista. Sinun on hyvä tietää omat oikeutesi ja velvollisuuteesi vuokralaisena, jolloin vuokrasuhde yleensä sujuu ongelmitta. 

Ota yhteyttä YIT Asuntovuokraukseen

Vuokrasopimuksen tekeminen jo rakennusaikana

Usein uuden asunnon ostaja antaa YIT Kodin vuokrattavaksi rakennusvaiheessa. Silloin pääset katsomaan asuntoa työmaalle ja voit tehdä vuokrasopimuksen hyvissä ajoin ennen kotitalon valmistumista.

Rakennusaikainen vuokraus antaa sinulle väljyyttä suunnitella muutto rauhassa ja irtisanoa vanhan asunnon vuokrasopimus optimaaliseen aikaan, jolloin et joudu maksamaan päällekkäin vuokraa kahdesta asunnosta.

Suosittelemme tutustumaan myös: 

Näin vuokraat yit kodin

usein kysytyt kysymykset

Lue myös